Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Hol adjátok el a használt...

Hol adjátok el a használt ruháitokat?

Figyelt kérdés
Konkrétan mindent kipróbáltam már, nemrég letöltöttem a Vinted appot is, de kutyának nem kell semmi, pedig nagyon jó rucikat adok, van amelyiken még a cimke is rajta van, kiváló állapotban vannak és nagyon alul vannak árazva.

2022. okt. 31. 10:52
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:

Több mint a fele meg sem jelenik a médiában!

Mindent behálóz már lassan ez... Valaki átlája, valaki nem...

2022. okt. 31. 23:17
 22/32 anonim ***** válasza:
2022. okt. 31. 23:19
 23/32 anonim ***** válasza:

[link]

Meséljek még? Akarod?

2022. okt. 31. 23:23
 24/32 anonim ***** válasza:

Még szerencse, hogy vannak közöttünk ilyen éleslátású emberek, akik mindent IS tudnak, és nem lehet őket átverni! :-D

Hová lenne nélkülük az ország....! :)

2022. nov. 1. 10:07
 25/32 anonim ***** válasza:
78%

#3 "Fb-n vannak ilyen perverz csopik, én ott szoktam eladni a használt bugyikat, de volt aki még a használt tamponomat is megvette. 🙈

17/L"

Lefogadom, hogy te inkább a vevői oldalon állsz és nem 17/L vagy, hanem valójában 55/F. 🙈

2022. nov. 1. 11:40
 26/32 anonim ***** válasza:
0%

"de kutyának nem kell semmi, pedig nagyon jó rucikat adok, van amelyiken még a cimke is rajta van, kiváló állapotban vannak és nagyon alul vannak árazva"

Minek szórod a pénzt felesleges ruhákra, ha nem is hordod? Ja, mert a sájnon olyan jól nézett kis és olyan olcsó volt. Akkor értem.

Jótékonykodj, vidd be egy karitatív szervezethez és adományozd el ingyen.

2022. nov. 1. 11:48
 27/32 A kérdező kommentje:

koszi a valaszod:)

az utóbbi idoben hirtelen lefogytam, es rengeteg ruham nagy lett ram, ez az egyik ok.

a masik meg, hogy ha megveszek valamit, sose szedem le rola egyből a cimket, hanem varok vele. tobbszor felprobalom, esetleg hozzaprobalok tobb szettet is, es csak az alapján szedem le rola:) nem vasarolok feleslegesem sosem, hiszen anyagilag korlatozott vagyok, epp ezert szeretnem eladni oket, tehat koszi a tippet, de nem teljesen ez volt a kerdesem.

2022. nov. 1. 11:57
 28/32 anonim ***** válasza:
22%

"az utóbbi idoben hirtelen lefogytam"

Örülj neki, ha életmódváltás miatt fogytál, gratulálok, ha betegség miatt, akkor sajnálom!

Ha jók a ruhák, és sajnálod elajándékozni, tedd el őket későbbre, ha hirtelen fogytál, ugyanolyan hirtelen visszaugorhatnak a kilók sajnos.

2022. nov. 1. 12:11
 29/32 anonim ***** válasza:
0%
Hogyan, miért fogytál amúgy, ha szabad kérdezni?
2022. nov. 1. 12:24
 30/32 anonim ***** válasza:
75%
A perverz használtbugyi-vásárlókat egyébként nem ajánlom, legtöbbször nem a szagos alsónemű érdekli őket, hanem a viselője, tehát mennek a kérések, hogy de előbb küldj egy képet magadról, aztán bugyiban, stb... Zaklatni kezdenek. Ha személyesen adod át, találkozni kell velük. Ha postán küldöd, kamu feladót kell ráírnod. Ha utánvéttel küldöd, nem tudsz kamu feladót ráírni. Ha bankszámlaszámot adsz, kiadod a neved, csak idő kérdése, hogy a címed is megszerezze.
2022. nov. 1. 12:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!