Hol adjátok el a használt ruháitokat?
Több mint a fele meg sem jelenik a médiában!
Mindent behálóz már lassan ez... Valaki átlája, valaki nem...
Még szerencse, hogy vannak közöttünk ilyen éleslátású emberek, akik mindent IS tudnak, és nem lehet őket átverni! :-D
Hová lenne nélkülük az ország....! :)
#3 "Fb-n vannak ilyen perverz csopik, én ott szoktam eladni a használt bugyikat, de volt aki még a használt tamponomat is megvette. 🙈
17/L"
Lefogadom, hogy te inkább a vevői oldalon állsz és nem 17/L vagy, hanem valójában 55/F. 🙈
"de kutyának nem kell semmi, pedig nagyon jó rucikat adok, van amelyiken még a cimke is rajta van, kiváló állapotban vannak és nagyon alul vannak árazva"
Minek szórod a pénzt felesleges ruhákra, ha nem is hordod? Ja, mert a sájnon olyan jól nézett kis és olyan olcsó volt. Akkor értem.
Jótékonykodj, vidd be egy karitatív szervezethez és adományozd el ingyen.
koszi a valaszod:)
az utóbbi idoben hirtelen lefogytam, es rengeteg ruham nagy lett ram, ez az egyik ok.
a masik meg, hogy ha megveszek valamit, sose szedem le rola egyből a cimket, hanem varok vele. tobbszor felprobalom, esetleg hozzaprobalok tobb szettet is, es csak az alapján szedem le rola:) nem vasarolok feleslegesem sosem, hiszen anyagilag korlatozott vagyok, epp ezert szeretnem eladni oket, tehat koszi a tippet, de nem teljesen ez volt a kerdesem.
"az utóbbi idoben hirtelen lefogytam"
Örülj neki, ha életmódváltás miatt fogytál, gratulálok, ha betegség miatt, akkor sajnálom!
Ha jók a ruhák, és sajnálod elajándékozni, tedd el őket későbbre, ha hirtelen fogytál, ugyanolyan hirtelen visszaugorhatnak a kilók sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!