Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Hol adjátok el a használt...

Hol adjátok el a használt ruháitokat?

Figyelt kérdés
Konkrétan mindent kipróbáltam már, nemrég letöltöttem a Vinted appot is, de kutyának nem kell semmi, pedig nagyon jó rucikat adok, van amelyiken még a cimke is rajta van, kiváló állapotban vannak és nagyon alul vannak árazva.

2022. okt. 31. 10:52
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
73%
Addig hordom őket, míg teljesen el nem használódnak. A Ny-Európából behozott (esetenként alig vagy nem) használt ruhanemű dömpingje idején ezzel nem érdemes foglalkozni.
2022. okt. 31. 11:00
 2/32 anonim ***** válasza:
Huhh, ez nem túl jó hír... Én is most akartam kipróbálni a Vinted app-ot, itt ajánlotta valaki.
2022. okt. 31. 11:30
 3/32 anonim ***** válasza:
49%

Fb-n vannak ilyen perverz csopik, én ott szoktam eladni a használt bugyikat, de volt aki még a használt tamponomat is megvette. 🙈

17/L

2022. okt. 31. 11:41
 4/32 anonim ***** válasza:
76%

A legtöbb ember addig hord egy ruhát, amíg végleg tönkre nem megy.

Nálam pl egy póló kb ilyen életutat jár be:

Kedvenc póló -> ritkán hordott -> pizsamának használ -> törlőrongy.

Ha valami végleg elszakad/kinyúlik/kifakul, akkor azt kidobom, esetleg ha még használható, akkor leadom adományba.

Itthon szerintem a használt ruha eladása nem működik, mert három féle ember van:

1. Aki turiból vásárol. Nekik minél olcsóbb ruha kell, mert nincs sok pénzük. A turiban kilóra vesznek mindent, olcsóbb, mintha a neten böngésznének egyedi darabokat.

2. Akinek nem számít a divat és kínaiból meg olcsó boltokból vásárol. Ő nem fogja megvenni a használt ruhát kézből, mert új ruhát szeret venni és hidegen hagyja a márkanév.

3. Aki "tökig Adidasba" öltözik. Neki van pénze és a Plázában vásárol, eszébe sem jut használt cuccokat venni.

Mit jelent amúgy a "nagyon alul van árazva"? Egy példát írj már!

2022. okt. 31. 11:55
 5/32 anonim ***** válasza:
100%
Remixshopnak is el lehet adni. Nem próbáltam még az eladást, csak vettem tőlük. remixshop.com/hu
2022. okt. 31. 16:19
 6/32 anonim ***** válasza:
33%

:D

Magyarok nem adják el a használt ruháikat, városba megy a használt gyüjtőbe, vidéken meg eltüzelik!

Eleve ott megbukik a használt cuccok eladása, ha nincs rá GARANCIA, mert azért már pénzt se akarnak adni...

2022. okt. 31. 17:37
 7/32 anonim ***** válasza:
100%

6: Ehhez képest tolongás van a Háda boltokban, minden hónap elején...

És egy csomóan olyanok, akik összekapkodják a legjobb darabokat, és aztán HASZONNAL továbbértékesítik a neten.

Tehát van ennek piaca. Garancia nélkül is...

2022. okt. 31. 19:55
 8/32 anonim ***** válasza:
9%

7. A Háda az S.Gyuri bácsi egyik csempészbiznisze, az adományruhákból amiknek NULLA a beszerzési értéke.

A cucc nagyrésze hollandiából jön, és szerintem nem kell bemutatni mi van közé rejtve. A "fertőtlenítő gáz" sokmindennek elveszi a szagát!

Próbálják továbbértékesíteni a neten persze...

Te mit vettél onnan ami olyan jó biznisz volt?

Ami a neten van az is lopott kb...

2022. okt. 31. 20:32
 9/32 anonim ***** válasza:
100%

8: nagyon tévúton jársz....

EGyértelműen Angliából jön az áru, kifejezetten angol márkák.

Semmiféle fertőtlenítő gáz nincs, öblítőszaga van a ruháknak.

2022. okt. 31. 20:59
 10/32 anonim ***** válasza:
21%

Én járok tévúton?

Ilyen üzemanyagárak mellett hol éri meg ez a vámmal és szállítmányozással / raktározással együtt az eladóhálózatot és az alkalmazottakat is fentartva?

Én keresem ezen a párzázas bulin a profitot, de nem találom!

Nem bűzlik ez valahol?

2022. okt. 31. 21:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!