Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Hol adjátok el a használt...

Hol adjátok el a használt ruháitokat?

Figyelt kérdés
Konkrétan mindent kipróbáltam már, nemrég letöltöttem a Vinted appot is, de kutyának nem kell semmi, pedig nagyon jó rucikat adok, van amelyiken még a cimke is rajta van, kiváló állapotban vannak és nagyon alul vannak árazva.

2022. okt. 31. 10:52
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
48%

10: Kérdezd meg Háda bácsit... :)

[link]

Frissebb cikket nem találtam.

De tény, hogy angol ruhák.

A hollandok olyan sz.rrágók, hogy onnan egy darab rongy nem jön! Szemétté hordják a cuccaikat.

2022. okt. 31. 21:17
 12/32 anonim ***** válasza:

Hollandiából kerül be EU-ba...

Én nem esküdnék meg arra sem hogy 100% ig Angol cucc az...

Magyarországra biztosan nem egyenesen Angliából jön repülőn, akkor mégdrágább lenne...

2022. okt. 31. 21:19
 13/32 anonim ***** válasza:
0%

Tiszakanyár :D

Ja igen a Tisza, ahol a bazinagy tonnás ukrán cigis csempészfogás is volt?

Ami sosem derül ki, ha nem szakad le a daru amikor átrakodták...

Rendben értem!

2022. okt. 31. 21:22
 14/32 anonim ***** válasza:

12: akkor hidd azt, hogy HOllandiából jön.

szíved joga... :-D :-D

2022. okt. 31. 21:23
 15/32 anonim ***** válasza:
100%

Azért a Háda már rég nem a párszázas kategória, ahogy a Cream sem. Láttam Hádában cipőt 9990-ért. És nem is olyan márkásak a cuccok.

Humanában vannak párszázas napok, amikor kisöprik a régi készletet, de ott még sose találtam semmi hordhatót. Illetve a Creamnek van párszázas eső áras outletje, de hasonló a kínálat, talán kicsit jobb.

Szerintem érdemes megnézni az elrejtett, noname kis önálló butikokat, sokszor kilósan olcsóbbak és jobbak ott a ruhák, mint a nagy láncok kínálata.

Na de a kérdésre válaszolva, szerintem gardróbcsere, Facebook marketplace. Nagyon sokan adják el Facebookon a ruháikat és ami valóban jó minőségű, márkás, azt veszik is. Vannak külön csoportok is erre, ha nagyon neves ruháid vannak, ott lecsapnak rá. Ha csak átlagos fast fashion, akkor próbálkozhatsz még méret és szezon szerint egy-egy kupacban felrakni jóval olcsóbban. Fast fashionből Dunát lehet rekeszteni, ez van.

Én is amondó vagyok, hordd el inkább te, ahogy a 4-es írta.

Vagy add oda barátnőknek, tartsatok ruhacserét. Vannak ruhacsere események is elég sok városban időnként, általában szezonváltáskor, oda is elviheted. Leadhatod adományboltba vavy jótékony szervezetnek is, de ők se tudnak sokszor mit kezdeni vele, annyi adomány érkezik női ruhákból. Ezért javasoltam, hogy ismerősi körben vagy ruhacserén add tovább, mert ott ahhoz kerül, akinek kell, nem pedig egy üzletember zsebébe megy az ára.

Ja és még időnként vannak ilyen helyi kis vásárok, ott is bérelhetsz egy asztalt, és eladhatod: te szabod meg az árát. Általában havonta szombat délelőttönként szokott lenni ilyesmi Budapesten. De oda is akkor érdemes menned, ha sok és jó minőségű darabod van, amire megéri ezt az időt rászánni, mert el tudod jó áron adni. Nézz körbe a Facebook események között, mit szerveznek a közeledben.

2022. okt. 31. 21:27
 16/32 anonim ***** válasza:
0%

A cucc ami közte van az onnan IS jön...

Ez az egész alibi drogcsemészetre...

2022. okt. 31. 21:28
 17/32 anonim ***** válasza:
46%
Hm, érdekes elmélet. De ha már valóban nem a ruha a biznisz, akkor adhatnák olcsóbban. Ahhoz képest, hogy milyen minőségű meg használt, eléggé túl van árazva.
2022. okt. 31. 21:29
 18/32 anonim ***** válasza:

16: ja persze... És ezt egyedül csak te tudod, a hatóságoknak gőze nincs róla..

Na mesélj még! :)))

2022. okt. 31. 22:13
 19/32 anonim ***** válasza:

18 Szerinted a hatóságok mennyi idő után léptek amikor újpesten egy rendőrnő árulta a drogot?

Mesélj inkább te, ha értesz a korupcióhoz!

2022. okt. 31. 23:14
 20/32 anonim ***** válasza:

Ráadásul egy friss eset is van...

[link]

2022. okt. 31. 23:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!