Milyen weboldalt indítsak 2022-ben? Mi az a termék amit Magyarországon szeretnek rendelni az emberek az interneten? Illetve milyen terméket hiányoltok?
Piackutatast nem a gyakorin kell csinalni es regota nem eleg az elszantsag meg a hit egy sikeres vallalkozashoz.
Te magad sem tudod mit akarsz konkretan arulni hogy akarsz ebbol sikert.
Ez az orszag amugy is tele van vallalkozokkal, sokkal sokkal tobb van amint amire szukseg lenne es amit ez az orszag nepessegileg es gazdasagilag el tud tartani.
Csak egy adat, bar nem azorosan kapcsolodik ide, de az orszagban kb 50000 melegkonyhas vallalkozas van(etterem) aminek kb a fele boven eleg lenne.
Nem csak itt csinálok piackutatást, de ez az oldal is eszembe jutott hogy megkérdezem embereket.
Ahogy írtam a szövegembe van két tervem, hogy mit áruljak, mi köré építsem fel a vállalkozásomat, de nem fogom ki írni, mert nem akarom hogy valaki ellopja, mielőtt megalkotnám.
Egyébként akkor ismét megismétlem magam, hogy már külföldön is szétnéztem, mit lenne érdemes és így jött két ötlet. Az embereket azért kérdeztem meg itt, hátha van olyan aki leírja nekem mi az amit hiányol vagy valami. De hát úgy látszik eddig, hogy sajnos nincs. De más oldalon is fogok kutatni.
Te is az vagy aki at hiszi feltalta a spanyol viaszt.
Arra valaszolj hogy ered el hogy a webshopodat is meg is talaljak? Mert hiaba arulsz valamit ha az emberek nem talaljak meg.
A masik meg hogy regen rossz feltetelezes hogy barmi olyat tudsz arulni ami ne lenne máshol elérhető.. plane ha olyan fontos dolog amit az emberek vesznek.
Képzeld nem az vagyok, de mindegy is. Figyelj nekem ez az ötlet pár hete jött, és azóta folyamatosan tanulom, folyamatosan nézek utánna dolgoknak. Nyilván ha meglesz, akkor marketingelni kell, nem tukmálással meg ilyenekkel, mert azzal semmit nem lehet elérni. Kell egy jó marketing, például tudom használni a TikTok felületét arra, hogy reklámozzam magam. De vannak számos felületek erre a célra.
Ja és én egy szóval nem mondtam olyat, hogy olyat fogok árulni, ami máshol nem kapható. De mindegy is.
Ha mashol is elerheto akkor miert pont toled rendelik meg..
Tiktok mint reklam. Van 1millio kovetod?
Ha megvan már az ötlet, akkor miért kérdezed, hogy ki mit árulna, mely milyen oldalt csinálna? Kit érdekel, hogy én kutyás oldalt akarok indítani, ha te nem autós oldalt akarsz. Ez nem piackutatás, max önigazolás, de mivel az ötletet nem írtad le, így sem megcáfolni sem megerősíteni nem tudjuk, hogy látunk e benne fantáziát vagy sem.
Amúgy ez se számít, mindegy is mit írunk. Amikor vállalkozó lettem kb mindenki lebeszélt, meg osztogatta a kéretlen tanácsát. Tehát mindegy, hogy a mikrokörnyezetünk mit mond.
Azért kérdeztem meg, mert megnéztem egy pár vállalkozót youtubon és mindegyik azt mondta, hogy mielőtt bele kezdünk csináljunk piackutatást.
De nekem már van egy tervem, amit meg szeretnék valósítani, csak előtte szerettem volna egy piackutatást végezni. Az interneten már olvastam utánna, de gondoltam az embereket is megkérdezem erről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!