Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Lenne ilyen ember vajon?

Lenne ilyen ember vajon?

Figyelt kérdés

Van érettségim, viszont nincs szakmám, de tehetséges vagyok, vannak terveim, jó ötleteim a cégalapításra például. De a gondolkodáshoz és kivitelezéshez szükségem lenne egy nyugodt albérletre és kezdő tőkére és olyanra aki felkarol, 5-6 milliót mindenképpen adnia muszáj lesz. Hol találnék olyat, aki kezdeteben adna ennyit, csak szóbeli megállapodással és majd ha már beindult az én ötletem, akkor visszaadom neki? Hol vannak a normális emberek, akik megbíznak és nem ügyvéd jelenlétében akarnak mindenben megállapodni?

34/F

2022. okt. 5. 11:54
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
92%

Én adok neked 5000.000ft-ot, csak hát előtte adnod kell nekem 300.000ft-ot!

Nem átverés, te jobban fogsz járni, csak adj nekem 300.000ft-ot, ez ahhoz kell hogy hozzáférjek ahhoz az 5000.000-hoz!

Nem verlek át, tuti üzlet!😆

2022. okt. 5. 18:00
 32/41 anonim ***** válasza:
100%
31: nigériai levelek mintájára? :-DDD
2022. okt. 5. 18:49
 33/41 A kérdező kommentje:
31: Soros és Gyurcsány
2022. okt. 5. 18:57
 34/41 anonim ***** válasza:
100%

Ne kételkedj!

A te kérdésed is ennyire hihető!

2022. okt. 5. 20:13
 35/41 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, olvasd már vissza a saját kérdésedet! Te adnál egy ilyen embernek két fillért is???
2022. okt. 5. 20:25
 36/41 anonim ***** válasza:
91%

"olyanra aki felkarol, 5-6 milliót mindenképpen adnia muszáj lesz" :)

Vannak mecénások, ha jól nézel ki és mindenre is hajlandó vagy cserébe, akkor simán találhatsz egy sugar daddyt vagy egy sugar nannyt a megfelelő internetes oldalakon.

Van ismerősöm, aki simán felkarolna, ha csinos fiatal lány lennél, de sajnos te se fiatal, se lány nem vagy.

Másik ismerősöm akkor karolna fel, ha helyes fiatal srác lennél, de szerintem te neki is túlkoros vagy a 34 éveddel.

Albérletet viszont simán találhatsz, ha felteszel egy társkereső hirdetést, hogy idősebb hölggyel vagy úrral ismerkednél, sok egyedülálló idős ember van, valakinek csak bejössz...

2022. okt. 5. 20:39
 37/41 anonim ***** válasza:
100%

"Vendéglátásban például LMBTQ étterem, heterok nélkül."

5 millióból nem lehet éttermet nyitni, legfeljebb egy 4 asztalos kínai büfé-szerű kifőzdét...

2022. okt. 5. 20:47
 38/41 anonim ***** válasza:
100%

....5-6 milliót mindenképpen adnia muszáj lesz....

Már miért lenne muszáj? Megvered, ha nem ad? :D

Ennyi pénzből rengeteg játszópajtást vehet magának egy "befektető", minek adná neked? Mit nyújtasz neki cserébe?

2022. okt. 5. 21:08
 39/41 anonim ***** válasza:
100%
Így papírok nélkül szóban mondjuk egy családtagban lehet annyira bízni, hogy adjon pénzt. Például egyik szülővel megállapodsz. De talán még a legjobb barátban sem érdemes annyira bízni, hogy ilyenbe belemenjen az ember.
2022. okt. 8. 17:08
 40/41 anonim ***** válasza:
100%

"5-6 milliót mindenképpen adnia muszáj lesz. "

" csak szóbeli megállapodással "

"Hol vannak a normális emberek, akik megbíznak és nem ügyvéd jelenlétében akarnak mindenben megállapodni?"

34 évesen megjöhetne már az eszed.

2022. okt. 20. 22:19
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!