Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Lenne ilyen ember vajon?

Lenne ilyen ember vajon?

Figyelt kérdés

Van érettségim, viszont nincs szakmám, de tehetséges vagyok, vannak terveim, jó ötleteim a cégalapításra például. De a gondolkodáshoz és kivitelezéshez szükségem lenne egy nyugodt albérletre és kezdő tőkére és olyanra aki felkarol, 5-6 milliót mindenképpen adnia muszáj lesz. Hol találnék olyat, aki kezdeteben adna ennyit, csak szóbeli megállapodással és majd ha már beindult az én ötletem, akkor visszaadom neki? Hol vannak a normális emberek, akik megbíznak és nem ügyvéd jelenlétében akarnak mindenben megállapodni?

34/F

2022. okt. 5. 11:54
1 2 3 4 5
 1/41 anonim ***** válasza:
100%
Senki nem fog neked puszira 5-6 millát adni. Eleve mi van, ha az ötleted mégse olyan jó és sose jön vissza a pénz? Persze felteheted Kickstarterre.
2022. okt. 5. 11:59
 2/41 anonim ***** válasza:
100%
Sehol, nincs olyan hülye aki ezt pénzelné.
2022. okt. 5. 12:02
 3/41 A kérdező kommentje:
2: milyen ezt? Azt sem tudod, milyen ötleteim vannak.
2022. okt. 5. 12:08
 4/41 anonim ***** válasza:
100%

Álomvilágban élsz!

Kíváncsi lennék hogy ezt a sok baromságot te magad is elhiszed vagy csak hülyének nézed az embereket?

2022. okt. 5. 12:12
 5/41 anonim ***** válasza:
100%

Zsenikém!

Mit csináltál 16 évig?

Hol a nagy üzleti érzéked eredménye?

2022. okt. 5. 12:15
 6/41 anonim ***** válasza:
100%

Csak képzeld el fordított felállásban. Te adj nekem 5 milliót csak úgy, jófejségből. Lécci ne írjunk már semmi papírt, becsszó megadom! Lehet hogy majd csak 5-10 év múlva, de tényleg. Az ilyen bulik benne vannak a büntető törvénykönyvben, mint csalás, a jóhiszemű áldozat átverése.

De ne legyünk rosszindulatúak, elhisszük, hogy talpig becsületes lovag vagy, és nem lépsz le azonnal pénzzel. Mi van ha nem jön be a számításod? Majd azt mondod hogy bocsi?! És mondok még mást. Pl váratlanul meghalsz egy balesetben, gyors betegségben. Akkor hogy adod vissza a pénzt? fedezet, jogi papír nélkül ilyen kockázatot csak retardáltak vállalnának.

2022. okt. 5. 12:20
 7/41 anonim ***** válasza:
89%
34 éves és nincs szakmád? LOL Nekem ekkorra már saját lakásom és autóm volt.
2022. okt. 5. 12:30
 8/41 anonim ***** válasza:
87%

Bocsi, hogy ezt írom, de még a legalja roma is többet tud, mint te ezek szerint. Nincs szakmád ennyi évesen? Hát bocsi, előbb legyen szakmád.. ja és eddig mit és hol dolgoztál?

Egyébként pedig igazi lúzer vagy.

2022. okt. 5. 12:37
 9/41 anonim ***** válasza:
100%

Írj már nehany konkret indokot ami miatt barki ismeretlenül odadobna neked 5 millát.....

Lilaködre...

2022. okt. 5. 12:44
 10/41 anonim ***** válasza:
100%
Hát persze... egy 34eves meg nem ertett zseni... és ügyvéd nelkül, puszira... 😂😂😂
2022. okt. 5. 12:45
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!