Óváriak! Mit szeretnétek még a városba?
Az a nagy helyzet,hogy indítani szeretnénk egy saját kis vállalkozást.Először egy kis kocsmára gondoltam,de abból túl sok van itt.
Aztán szendvicsbár...de most nyílt egy kababozó és nagyon megy neki.Szóval nem tudom mire lenne igény?
És mit lehet kihozni nem túl sok pénzből?
A városközpontban gondoltam.:)
Valaki aki mosonmagyaróvári?Vagy aki járt már itt?
Vagy akárki,aki egy kicsit is konyít az üzlethez...:)
Figyi. Én nem óvári, DE:
- ne várj itt világmegváltó ötleteket, mivel, ha valakinek van egy jó üzleti ötlete, azt általában ő maga valósítja meg, nem köti más orrára,
- az, hogy ide most beírja vki, h neki nyilvános toi-toi-ra van szüksége, az nem feltétlen lesz az évszázad biznisze Neked...
A nem túl sok pénz alatt mit értesz? 10-20 Millió Ft?
Mert egy igényesebb vendéglátó egység (kultúrált berendezés, stb.), bérleti díjjal nem jön ki ez alatt nagyon.
Plusz városközpontról beszélsz, ami szinte mindig drágább a sok ember miatt (például bérleti díjak), mint a külváros.
Tudom, hogy ezzel nem sokat segítettem az ötleted megvalósítása érdekében, max. annyit, hogy hülyeséget ne csinálj :-)
Sok sikert!
Üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!