Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Milyen költségei vannak az...

Milyen költségei vannak az egyéni vállakozásnak?

Figyelt kérdés

Kérlek, segítsetek abban, hogy pontosan milyen kiadásokkal kell számolnia annak, aki egyéni vállalkozó lesz. Ha le tudja valaki vezetni (%-ok, vagy ahol van pontos összegek), azt megköszönöm! Főállású munka lenne, csak vállalkozói kell hozzá.

Az is megfelelő, ha ezt leírva valahol megtalálom (eddig nem találtam :( ).

És mit jelent, hogy kiveszek belőle pénzt? Azaz ha kifizettem a kifizetnivalókat, akkor a maradék nem arra költhető amire kell, hanem tovább kell játszani az összeggel? Azaz mennyi marad nekem tisztán (mondjuk ha 500 000 ft-ot számlázok)?

Köszönöm!

2010. szept. 24. 16:23
 1/2 anonim válasza:

Szerintem itt sok infót találsz: [link]

Vagy ha nem akkor írd be a gog-ba, hogy "egyéni vállalkozás", sok mindent találsz, hidd el! :)

2010. szept. 25. 12:57
 2/2 anonim ***** válasza:

Havi szintem kb 50e ft a járulékok+a könyvelő.

Ezt akkor is fizetni kell ha 1ft bevételed sincs.

2010. szept. 26. 22:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!