Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Egyéni vállalkozás költségei?

Egyéni vállalkozás költségei?

Figyelt kérdés

Ha másodállásban szeretném kiváltani az egyéni vállalkozói igazolványt (igazolvány nélkül) akkor utána milyen egyéb költségeim lehetnek?

Természetesen a jelenlegi munkahelyem fizeti utánam a TB, szja stb.

Az tudom, hogy bevétel után is van díj, de mindezeken felül van más egyéb havi fix költség?

Kérem olyanok válaszoljanak akik tényleg jártasak ebben a témában.

2011. jún. 6. 15:39
 1/6 anonim ***** válasza:
A témában jártasak a könyvelők. Tanácsadásra jelentkezz be egyhez. Elegem van már a sok ingyen segitségnyujtásból.
2011. jún. 8. 12:20
 2/6 A kérdező kommentje:

Köszi a választ, de mint írtam olyanok írjanak akik jártasak ebben a témában. Köszi!

Ui.:Ez az oldal azért van, mert minden kérdést feltehetsz.

2011. jún. 8. 14:17
 3/6 anonim ***** válasza:
Csinálj Bt.-t! Az egyéni vállalkozói egy szívás.
2011. jún. 9. 05:51
 4/6 zoli17 ***** válasza:

1 es: jobb 100x elmondani 1 főnek, mint 1x leírni és 100an elolvassák? hisz a legtöbb helyen a tanácsadás ingyenes.

3 as: miért szívás a magán? szerintem a bt az.

amit találtam: könyvelő 10e, jövedelem adó a bevétel után. tizen %

2012. febr. 27. 22:46
 5/6 A kérdező kommentje:

1 es: jobb 100x elmondani 1 főnek, mint 1x leírni és 100an elolvassák? hisz a legtöbb helyen a tanácsadás ingyenes.

3 as: miért szívás a magán? szerintem a bt az.

amit találtam: könyvelő 10e, jövedelem adó a bevétel után. tizen %

Zoli!

Ne haragudj belekavarodtam a válaszodba 1 után 3 jön? Vagy 1 embernek 100-szor mondom el? Azt hittem egy embernek elég egyszer is elmondani...na mindegy is értem mit akarsz mondani, de természetesen neked is mondom, hogy ez az oldal azért van, hogy kérdéseket tegyek fel és kicsit gyorsabb és olcsóbb módon juthatsz információhoz, mint ha elmész keresel egy könyvelőt. Nyilván ha elkezdem ezt a vállalkozást felkeresek egy könyvelőt, de addig nem árt tájékozódni a világhálón. Semmi kedvem nincs minden nap felkeresni egy könyvelőt, se időm, se pénzem nincs rá.

2012. okt. 19. 14:44
 6/6 zoli17 ***** válasza:

na én végig jártam, 12 könyvelőt koptattam el :D

heteket pazaroltunk el egymás idejéből, ahelyett hogy ide biggyeszt pár sort. és még semmivel nem vagyok előrébb

2012. okt. 25. 11:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!