Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Milyen olyan termékek vannak...

Milyen olyan termékek vannak külföldön amik nincsenek Magyarországon és lehetne őket termelni egy diáknak?

Figyelt kérdés
2010. szept. 22. 20:40
 1/4 anonim válasza:
78%

Szerintem olyan termekeket kellene talalnod, amik a magasabb minoseget kepviselik. Jo ar-ertek arany, termeszetes modon allitjak elo igy teljesen kornyezet-

barat.

2010. szept. 25. 00:45
 2/4 anonim ***** válasza:
Ne akard, hogy ne legyen Magyarországon. Beszűkíti a lehetőségeid, és csak látszatelőnyt jelent. Ha megéri itthon termelni, gyártani, stb egy diáknak vagy bárkinek, akkor másnak is megérné, és úgyis pillanatok alatt kiépül a konkurencia.
2010. szept. 25. 23:02
 3/4 A kérdező kommentje:
egy vállalkozás egyik jellemzője, hogy kockázatot vállal ;)
2010. szept. 26. 19:39
 4/4 anonim ***** válasza:

Második vagyok

tegnap 19:39

Ebben neked teljesen igazad van, csak hogy jön ez ide? Sem én, sem az előttem válaszoló nem írtunk olyat, hogy ne vállalj kockázatot, mégcsak nem is utaltunk rá.

2010. szept. 27. 22:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!