Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Egy kisebb vendéglátóhelynek...

Egy kisebb vendéglátóhelynek mennyi nagyjából a havi költsége?

Figyelt kérdés

Bérelnék hozzá helyiséget, az kb 80.000ft.


A kínálat nagyrészt szendvics lenne meg hasonló egyszerűbb ételek, persze különlegesebben megcsinálva, azt nem részletezném. Egy alkalmazott lenne rajtam kívül, ha ő kap 8 órára nettó 250.000ftot akkor rá összesen havonta 424.812 ft menne el egy netes kalkulátor szerint. Meg is lenne ki lenne az, 25 éven aluli, ez nem tudom mennyivel jelent kevesebb kiadást.


Lennének bent italhűtők is, meg ha ott csináljuk az ételeket akkor a többi alapanyagoknak is kell hűtő, ez nem tudom mennyi fogyasztás lenne áram terén.


Magamnak nem is kérnék az elején fizetést amíg be nem indul, mert van máshonnan bevételem és fizetem más végett a TBt magam után.


Nagyjából a bérleti díjon és az alkalmazott bejelentésén kívül milyen és mekkora költségekre számítsak főleg így a rezsicsökkentés részleges megszűnése után?


2022. júl. 21. 16:06
 1/6 A kérdező kommentje:
Annyi kimaradt hogy a nyitvatartás az kb reggel 6-7től lenne maximum délután 5ig, tehát télen például ebben az időszakban kellene fűteni, nyáron meg menetni a légkondit.
2022. júl. 21. 16:07
 2/6 anonim ***** válasza:

Még jóval a havi költség előtt nagyon sok indulási költség van, pl. HACCP-megfelelőség, ehhez csilivili konyha, önkormányzati engedélyek, stb. stb.


A nébih oldalán fent van a hiteles információ. Most hirtelen csak ezt találtam, de ez nem teljes lista...


[link]

2022. júl. 21. 16:12
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 anonim ***** válasza:

Az 5-ös kommentben olvasd végig itt a listát:


https://www.gyakorikerdesek.hu/uzlet-es-penzugyek__sajat-val..

2022. júl. 21. 16:14
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 anonim ***** válasza:

Ezt is hasznos áttanulmányozni...


[link]

2022. júl. 21. 16:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigieket, sajnos amit kinéztem valószínűleg nem lesz alkalmas erre, mert nagyon át kéne alakítani, hogy megfeleljen a HACCP előírásoknak, csempézve nincs bent csak a wc, béreltet meg nem akarok ennyire saját zsebből alakítgatni, úgyhogy tovább keresem a megfelelőt, de szívesen fogadom a válaszokat még, hogy az indulási egyszeri költségeken kívül mikre számítsak havonta, én úgy nagyjából havi 1 milliós kiadást számítottam elsőre, ha tényleg nem veszek ki belőle az elején egy forintot sem.
2022. júl. 21. 16:44
 6/6 anonim ***** válasza:
Gondolom marketingköltségekkel te sem számolsz. nálunk az elmúlt években kb. 12-14 étterem ment csak csődbe. azok se számoltak vele...
2022. júl. 21. 16:51
Hasznos számodra ez a válasz?

További kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!