Megérné most a KATA módosítás után egyéni vállalkozni villanyszerelőként?
Nem vagy kezdő villanyszerelő, csak nincs szakképesítésed? Értem.
Akkor rosszabb vagy mint egy kezdő...
Én a helyedben egy szaki mellé elmennék mielőtt beülök a suliba.
Egyébként szerintem megérné, főleg ha érdekel a szakma.
Egy megbízható villanyszerelőnek mindig lesz munkája, rosszabb időkben alkalmazottként, jobb időkben kisvállalkozással. Univerzális szakma.
Egyébként is anyagilag jobban jársz a magánemberek kiszolgálásával, mint a cégekével. Építőiparos vagyok, látom, hogy bőrt húzunk le arról a szerencsétlen vállalkozóról. Ne is beszéljünk a késett vagy ki nem fizetett összegekről. Egyszerre nagyobbat tudsz kaszálni ha egy cégnek elvállalsz pl. egy 60 lakásos társasházat, mint hogy járkálj a magánszemélyekhez és hirdesd magad, de mindig nagy rizikót vállal az a kisebb vállalkozó aki elmegy a nagy cégnek.
Akkor leírom érthetően. Azt terveztem, hogy beiratkozok egy OKJ-s tanfolyamra és utána katás vállalkozó szakiként majd jól fogok keresni.
Jelenleg semmi közöm a villanyszereléshez. De nem muszáj villanyszerelőnek mennem, lehetek gázszerelő vagy kőműves is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!