Pálya módosítás? Mit ajánlanátok?
Fiatal nőként (22 éves vagyok) most úgy érzem más irányba szeretnék menni. Közgazdaságtan szakon tanultam középiskolában, majd OKJn végeztem pénzügy-számvitelt és vállalkozási és bérügyintézőt. Mellette már dolgoztam irodában pénzügyesként. Viszont úgy érzem, hogy nem ez lenne az, amit hosszú éveken át tudnék csinálni most fiatalon is. Érdekel a szépségipar, a rendezvények, de nem tudom merre lenne érdemes elindulni. Szeretném másban is kipróbálni magam, ha ehhez új iskolát is el kell végeznem az nem gond. Mi a véleményetek, mi az a szakma nőként, ami biztos megélhetést tud nyújtani?
Köszönöm előre is.
"nőként biztos megélhetést"
Modellkedés, erotikus szolgáltatások.
Ha meg nem a testeddel akarsz pénzt keresni akkor ne nőként tekints a munka piacra hanem olyat válassz ami érdekel.
Rendezvényszervező? Ahhoz kimondottan jó, hogy vannak pénzügyi ismereteid, mégis változatos munka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!