Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Katások, ti hogyan folytatjáto...

Katások, ti hogyan folytatjátok tovább?

Figyelt kérdés
2022. júl. 14. 18:36
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Kivás, pf áfás kft
2022. júl. 14. 20:11
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Sehogy, visszalépek 2 szintet és újra alkalmazott leszek. Hurrá.

Kiszámolta a könyvelőm, az elmúlt éves bevételem alapján az átalányadózásra való átállással 4,5X (!!!) több éves adót kéne fizetnem mint eddig. Ez tarthatatlan, nem tudok ekkora árat emelni. Tudnék új munkákat vállalni, de egy nap 24 órából áll, amiből 10-et eddig is végigdolgoztam, ha esett-ha fújt. Nem vagyok hajlandó napi 15-16 órákat dolgozni azért, hogy kitermeljem az eddigi bevételemet, a megnövekedett adót és talán marad rajta tisztán annyi, hogy ha érint a rezsicsökkentés eltörlése, akkor befizessem a különbözetet.

Feketézni fogok, ahogy rajtam kívül nagyon sokan.

2022. júl. 15. 10:13
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
A KATÁs Bt.-t végelszámoltatom és abbahagyom és egyéni vállalkozó leszek átalányadóval.
2022. júl. 15. 15:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!