Ha a bitcoin így folytatja, hamarosan meglesz a flippening. Milyen hatással lesz a bitcoinra?
A kriptovaluták országoktól független, ember-ember közötti pénz.
Nincs ráhatása a bankoknak, országoknak, a kisOrbánok nem tudják a zsíros mancsukat rátenni az emberek pénzére, megvámolni a tranzakciókat.
A bankok is tudják, ha ezt nem állítják meg, gyakorlatilag a banki intézmény elavul, és megszűnik.
Szerintem az embereknek kell meghatározni az "árfolyamot" a kriptovaluták értékeit, és innentől akár az inflációt is végre örökre megszűntethetjük.
Persze ez a megújuló energiákra átállást, és a föld erőforrásainak, nyersanyagainak a helyes felhasználását is feltételezi.
Szerintem a kriptovaluták a jelen -és a jövő.
Nem tudod megoldani, mert a bitcoin ott van mindenhol.
Nem lehet betiltani teljesen.
Továbbá egyre többet fog érni, mert a FIAT pénzek működési elve, az, hogy napról napra kevesebbet ér.
XD
Ateltem marjopar flippening probat, hidd el, nem lesz belole semmi. Bar spekulalni lehet ra...
Érthető, hogy félnek tőle.
Javítsd meg a pénzt, javítsd meg a világot!
Az Ether inflálódik.
A Bitcoin deflálódik.
Már csak ezért is jobb a Bitcoin mint az Ether.
4, "Nem tudod megoldani, mert a bitcoin ott van mindenhol."
Mondj légyszíves néhány főbb területet az életből, ahol ott van a bitcoin.
Egyre többet olvasom már szakemberektől is, hogy a jövőben szerintük is az Ethereum lesz a domináns. Többet tud, kiegyensúlyozottabb, fizetőszeköznek sokkal alkalmasabb, elhagyja a régi POW-ot, a POS letétek miatt stabilabbá válik.
A Bitcoin szinte csak befektetési eszköznek jó. Van erre egy pénzügyi törvényszerüség: Aminek folyamatosan a deflációját várják, azt nem költik, hanem veszik és ezért nem alkalmas pénznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!