Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mit gondoltok az eu-s kripto...

Mit gondoltok az eu-s kripto szabályozás tervről?

Figyelt kérdés

Anonim tranzakciókat tiltanának. Ez eléggé kihathat a jövőbeli árfolyamra, nem? Vagy akár még jobban megszivathatja a kriptopénzbe fektetőket?

Forrás:

[link]

2021. dec. 4. 17:02
1 2 3
 1/23 anonim válasza:
65%
Nem hiszem hogy sikerülne nekik
2021. dec. 4. 17:08
 2/23 anonim ***** válasza:
41%

Ezt nem fogják tudni bevezetni.

Örüljenek, ha a játékpénzeikre való átváltást megadóztathatják.

2021. dec. 4. 17:32
 3/23 anonim ***** válasza:
Eselyuk nincs, osszesen egy par coin van ami teljesen anonim, a butcoinra ez nem hat
2021. dec. 4. 17:36
 4/23 anonim ***** válasza:
Szabályozás arra mutat, hogy félnek tőle.. .remélem életbe léptetik és elszállnak a krypto árak
2021. dec. 4. 18:20
 5/23 anonim ***** válasza:
27%
Meg fogják oldani. Leginkább illegális dolgokra használják meg csalásokra. Aki nem, az nem nem akar adót fizetni a nyereségből. Ezért mindenképpen megoldják majd. Viszont így pont azt a képességet veszíti el amiért létrehozták. Semmivel nem lesz jobb mint a sima pénz. Ha tetszik ha nem.
2021. dec. 4. 21:48
 6/23 anonim ***** válasza:
*az meg
2021. dec. 4. 21:48
 7/23 SIDLER22 ***** válasza:
59%
Két személy egymás közt továbbra is utalhat Monero-val vagy bármilyen Fork coinjával névtelenül. Nyilván nem fogják tudni ezt kijátszani mivel a lényeg is benne van, hogy névtelen. Szóval egy olyan dolgot tiltanak ami ellen egyébként semmit nem lehet tenni. Ugyanaz a helyzet mint a drogokkal.
2021. dec. 4. 22:46
 8/23 anonim ***** válasza:
24%

[link]

Azért csökken ennyire az értéke mert ki szállnak belőle azok akiknek fontos az anonimitás. Itt a vége.

2021. dec. 5. 10:45
 9/23 anonim ***** válasza:
25%
Elhiszem hogy fáj mindent elveszíteni amit bele raktatok. Az a durva én is majdnem befektettem, de valami azt súgta ne nagyon rossz érzés fogott el. Plusz még a kártyás vásárlás is le fagyott, mint egy jel komolyan mondom. Lehet le nullàzni, de ezt jól be nyeltétek. Ez tényleg a bűnözők pénze, és ha azok kiszállnak akkor annyi.
2021. dec. 5. 12:13
 10/23 anonim ***** válasza:
100%

Nagy szerencsed volt 9 es :)

Enis igy jartam 2012-ben, a crash elott, csak utana 2016ig nem is vettem... Pedig mennyire okosnak hittem magam...

2021. dec. 5. 12:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!