Megtilthatja egy eladó azt hogy cipöt nem lehet visszavinni ha pl masnap kiderül,hogy rossz a méret vagy hibás vagy bármi?
Csak mert ezt kántálta egy kinai boltban a kinai elado hogy csere nincs csere nincs.
(Es nem akcios a termék- tudom,hogy akciosakra nincs garancia)
1. Ha rossz a méret, nem tetszik a színe... akkor azt buktad, nem kötelessége cserélni.
2. Ha hibás az áru, mert mondjuk másnap leválik a talpa, akkor azt kötelessége cserélni.
3. Ha akciós termék, és rá van írva, hogy 50÷ kedvezmény, mert rossz a cipzár, akkor a jótállás a cipzárra nem vonatkozik, de minden más hibára igen.
nem vásárolok kinaiban.
megszokott helyen veszem folyamatosan, nincs semmi problémám a cserével.
Igen.
Egyszeri hordás is látszik már a talpán. Senki se venné meg már.
Ha neten vásároltad, akkor azt hiszem 14 napig indoklás nélkül visszaküldheted.
Ha az üzletben vásároltad, akkor azt fentebb már leírták.
Kisgyereknek vettem.nem magamnak.
Karacsonykor pl mindenhol ugy van, akár egy pulovernél is hogy ha nem jo vissza lehet vinni. Ezt egyértelmüen szoktàk is közölni.
Életemben nem találkoztam még olyannal hogy csere nincs. Eddig mindenhol volt. Persze nem fehèrnemüosztályok a téma
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!