Mit gondoltok az eu-s kripto szabályozás tervről?
Figyelt kérdés
Anonim tranzakciókat tiltanának. Ez eléggé kihathat a jövőbeli árfolyamra, nem? Vagy akár még jobban megszivathatja a kriptopénzbe fektetőket?
Forrás:
2021. dec. 4. 17:02
11/23 A kérdező kommentje:
A 9-eshez hasonló emberek tényleg elhiszik magukról, hogy mekkora királyok, vagy csak másnak adják elő magukat?
2021. dec. 5. 15:31
12/23 SIDLER22 válasza:
Nagyon benyeltem én is. Akkorát esett, hogy még mindig 20% pluszba vagyok.
13/23 anonim válasza:
Jó hogy van, ami felfelé húzza, nekem a MATIC +25% egy hét alatt még így is. Összességében meg 6% mínusz, az nem egy egetrengető dolog egy hét alatt főleg hogy a nyugdíjbiztosításomon is 4,7 százalék mínusz volt az elmúlt héten.
14/23 anonim válasza:
Idegesek vagytok? Nem vagyok egy sírós típus de szerintem bömbölnék a helyetekben. Annyit fog esni hogy mindenetek oda lesz. Ez csak a kezdet. Mostantól senkinek nem kell bitcoin, ha nem anonim.
15/23 A kérdező kommentje:
Igazad lehet. Mostantól VÉGE. 48 ezer dollár már szinte semmi, értéktelen szar az egész.
2021. dec. 5. 17:21
16/23 anonim válasza:
Az a baj még azt sem érted amit írtam. Ez még csak a kezdet, megy ez még sokkal lejjebb is. Ennyi ésszel nem csodálom hogy csak erre futja hogy veszel bitcoint, aztán várod a csodát.
17/23 A kérdező kommentje:
Leírod nekem, hogy miért vagy ilyen negatív és durcás?
Michael Saylor, Elon Musk, stb. szerint a bitcoin értékes, és befektetnek.
Kis Kálmán gyakorikerdesek.com aktív válaszolója szerint nem, be fog dőlni, és lehülyéz másokat egy olyan kérdésnél, ahol nem is a hozzá hasonló primitíveket kérdezték, hanem értelmes embereket.
Oké. Be fog dőlni. Mehetsz nézni a big brothert.
2021. dec. 5. 18:07
18/23 anonim válasza:
En eskuszom meltatnam is valamire azokat akik azt mondjak osszeomlik ha tenyleg spekulalnanak ra, shortolnanak... De igy? Egy olyantol aki eleteben nem latott millios befektetest igy eleg gyenge hozzaszolas...
19/23 anonim válasza:
Sok mindenhez értek, nekem nincs szükségem bitcoinra hogy gazdag legyek. Mindenesetre ha én is befektettem volna, ma biztos hogy aludni se birnék. Sőt nem csak ma hanem jó ideig.
20/23 A kérdező kommentje:
A csávó valószínűleg azt hiszi, hogy ha valaki vesz bitcoint, akkor utána azt nem lehet eladni 10 másodperc alatt, hanem külön sorszámot kell húzni a bitcoin irodában, ahol csak hónapokkal később van időpont, hogy el lehessen adni. Különben nem írna olyan hülyeségeket, hogy aludni se bírna :D
2021. dec. 5. 20:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!