Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mit gondoltok az eu-s kripto...

Mit gondoltok az eu-s kripto szabályozás tervről?

Figyelt kérdés

Anonim tranzakciókat tiltanának. Ez eléggé kihathat a jövőbeli árfolyamra, nem? Vagy akár még jobban megszivathatja a kriptopénzbe fektetőket?

Forrás:

[link]

2021. dec. 4. 17:02
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
A 9-eshez hasonló emberek tényleg elhiszik magukról, hogy mekkora királyok, vagy csak másnak adják elő magukat?
2021. dec. 5. 15:31
 12/23 SIDLER22 ***** válasza:
56%
Nagyon benyeltem én is. Akkorát esett, hogy még mindig 20% pluszba vagyok.
2021. dec. 5. 16:39
 13/23 anonim ***** válasza:
0%
Jó hogy van, ami felfelé húzza, nekem a MATIC +25% egy hét alatt még így is. Összességében meg 6% mínusz, az nem egy egetrengető dolog egy hét alatt főleg hogy a nyugdíjbiztosításomon is 4,7 százalék mínusz volt az elmúlt héten.
2021. dec. 5. 16:51
 14/23 anonim ***** válasza:
32%
Idegesek vagytok? Nem vagyok egy sírós típus de szerintem bömbölnék a helyetekben. Annyit fog esni hogy mindenetek oda lesz. Ez csak a kezdet. Mostantól senkinek nem kell bitcoin, ha nem anonim.
2021. dec. 5. 16:57
 15/23 A kérdező kommentje:
Igazad lehet. Mostantól VÉGE. 48 ezer dollár már szinte semmi, értéktelen szar az egész.
2021. dec. 5. 17:21
 16/23 anonim ***** válasza:
32%
Az a baj még azt sem érted amit írtam. Ez még csak a kezdet, megy ez még sokkal lejjebb is. Ennyi ésszel nem csodálom hogy csak erre futja hogy veszel bitcoint, aztán várod a csodát.
2021. dec. 5. 18:00
 17/23 A kérdező kommentje:

Leírod nekem, hogy miért vagy ilyen negatív és durcás?

Michael Saylor, Elon Musk, stb. szerint a bitcoin értékes, és befektetnek.

Kis Kálmán gyakorikerdesek.com aktív válaszolója szerint nem, be fog dőlni, és lehülyéz másokat egy olyan kérdésnél, ahol nem is a hozzá hasonló primitíveket kérdezték, hanem értelmes embereket.

Oké. Be fog dőlni. Mehetsz nézni a big brothert.

2021. dec. 5. 18:07
 18/23 anonim ***** válasza:
57%
En eskuszom meltatnam is valamire azokat akik azt mondjak osszeomlik ha tenyleg spekulalnanak ra, shortolnanak... De igy? Egy olyantol aki eleteben nem latott millios befektetest igy eleg gyenge hozzaszolas...
2021. dec. 5. 19:30
 19/23 anonim ***** válasza:
32%
Sok mindenhez értek, nekem nincs szükségem bitcoinra hogy gazdag legyek. Mindenesetre ha én is befektettem volna, ma biztos hogy aludni se birnék. Sőt nem csak ma hanem jó ideig.
2021. dec. 5. 20:01
 20/23 A kérdező kommentje:
A csávó valószínűleg azt hiszi, hogy ha valaki vesz bitcoint, akkor utána azt nem lehet eladni 10 másodperc alatt, hanem külön sorszámot kell húzni a bitcoin irodában, ahol csak hónapokkal később van időpont, hogy el lehessen adni. Különben nem írna olyan hülyeségeket, hogy aludni se bírna :D
2021. dec. 5. 20:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!