Ha a bitcoin így folytatja, hamarosan meglesz a flippening.
Milyen hatással lesz a bitcoinra?
Figyelt kérdés
Az ethereum nagyon erős, már csak kb. 10%-kal van elmaradva az ATH-jától, mintha nem is lett volna korrekció, olyan. A btc dominancia régóta nem tud elrugaszkodni 40-43%-ról. Ha nem jön egy nagy btc emelkedés, akkor az ethereum megelőzi market cap alapján, utána viszont nem lesz meg a bitcoinnak az a tulajdonsága, hogy ő a legnagyobb coin, ami szerintem most sokat számít (mert lássuk be elég lassú, elavult, stb.) Ezután is vásárolni fogják a bitcoint? Nem éri majd meg inkább ethereumba fektetni a cégeknek? Az mégis sokmindenre jó, fejlesztik, stb.
Hatalmas már a bitcoin/egyéb kriptok adoptációja. Rengeteg intézményi befektető, nagy üzeltláncok fogadják el, Credit card issuerek (visa, mc) dolgoznak ki fizetési megoldast vele, paypal szintén.
Csökkenés természetesen várható, az mindig várható, olyanok mint a homokférgek a Dűnében, mindig jön egy. De hosszú távon kell gondolkodni.
2021. dec. 7. 12:16
12/30 anonim válasza:
11, "Rengeteg intézményi befektető, nagy üzeltláncok fogadják el"
Melyik üzletláncok fogadják el?
2021. dec. 7. 12:23
13/30 A kérdező kommentje:
12: hát mondjuk az alza. Nem üzletlánc, de elég nagy tényező itthon.
2021. dec. 7. 12:27
14/30 anonim válasza:
Nem kell elfogadja egyik se, szamos modszer van ra hogy kriptos kartyaval direkt valtva fizess. Amugy pont ezert erdekes El salvator, mivel ott hivatalos fizeto eszkoz ezert minden ceg el kell fogadja. Tesla, mcdonalds, kfc, az adoptacio folyik, ha ezt nem latod akkor az inkabb szomoru. Jo nehagy alapkezo podcastot hallgatok kozuluk soknak van, az Andersen ( magyar adotanacsado ceg ) fejesei kozt is van akinek van, sztem jarj nyitottabb szemmel, egyertelmu hogy a vilag erre tart
2021. dec. 7. 12:31
15/30 anonim válasza:
Na, nem gondoltam vona, mindig tanul az ember, tényleg ott van az oldalukon. Mondjuk a visszárut már forintban fizetik.
2021. dec. 7. 12:33
16/30 anonim válasza:
14es szintén jól mondja, az sem muszáj, hogy elfogadja, ha neked van crypto.com,binance, nexo stb kártyád. És hamarosan a paypal, mastercard es a visa is jönnek a saját implementációikkal. Én már 1 éve szinte mindent crypto.com visa kártyával es 3% cashbackkel fizetek.
Szóval, aki azt mondja, hogy sehol nem lehet kriptoval fizetni az egyértelműen tájékozatlan és még kb 2017ben él.
2021. dec. 7. 14:24
17/30 anonim válasza:
16 Btw, 2017 ben is lehetett ilyen kartyakkal fizetni, habar akkor en nem hasznaltam kartyat de volt valami bitly vagy mi a turo, nem emlekszem jol, persze
kriptoval is lehetett imitt amott fizetni. Egyik legnagyobb roman szamitogepes szakuzlet (pcgarage) mar akkor tamogatta a btc-s fizetest, rendeltem is egy kepernyot meg meg jopar dolgot, szivtam is vele mert pont rekord arfolyam kozeli volt a helyzet es nem adtam meg eleg feet, ezert kellett child pays for parent tranzakciot csinalnom...
2021. dec. 7. 14:40
18/30 anonim válasza:
Igen, emlékszem, hogy lehetett már akkoriban is, de ekkora nevek nem álltak még mögötte a mainstream tech es pénzügyek oldaláról mint most.
2021. dec. 7. 14:53
19/30 anonim válasza:
A FIAT pénzek fényévekre le vannak maradva a Bitcointól nagyon sok mindenben. Éppen ezért nem tudom elképzelni, hogy ne a crypto lenne a jövő. Tiltani persze lehet, de sok értelme nincs.
2021. dec. 7. 14:54
20/30 anonim válasza:
Azért nem tartom nagy veszélynek, hogy egy esetleges flippening után bedőlne a bitcoin, mert 90% intézményi és bálna pénz van benne. Az hogy az átlag retail józsi ráébredne, hogy flippening után végképp semmi előnye nem marad az ETH-val szemben, nem számít, mert nincs sok retail pénz bitcoinban. Az árát a nagyfiúk döntik el, és ők nem fognak bukni rajta, pláne nem hirtelen.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!