Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Sokan miért folytatják akkoris...

Uránoszi farkas kérdése:

Sokan miért folytatják akkoris a munkát ha egyáltalán nem kapnak fizetést?

Figyelt kérdés
ennek mi értelme van? miért jó az embernek hogy ingyen dolgozik? nem először olvastam ilyet
2018. okt. 22. 14:28
 1/5 anonim ***** válasza:
0%
Mert a magyar egy munkamániás nép... Szomorú, és azokat nézik ki, akiknek nem tetszik ez a rendszer!... A mi melóhelyünkön még napi szinten is hajlandóak túlórázni a dolgozók akár a semmiért is, és aki nem akarja ezt csinálni, hülyének van nézve a többi dolgozó által! Igen, ez ma Magyarország!
2018. okt. 22. 14:40
 2/5 anonim ***** válasza:
Talán mert reménykednek benne, hogy a cég mégis kifizeti a bérüket, és nem kell másik munkahelyet keresni. Lehet már megszokták azt a munkát, a munkatársakat, és nincs kedvük váltani, új munkát betanulni, új környezetbe kerülni, új munkatársakkal ismerkedni.
2018. okt. 22. 15:50
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Balázska, ha nem dolgoznék fizetés nélkül, akkor itthon megenne a kosz!
2018. okt. 22. 17:05
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Bazsi, Bazsi, még mindig nem sikerült összeszedned valami kant, aki gondoskodik az igényeidről és lefoglal?
2018. okt. 22. 18:07
 5/5 anonim ***** válasza:

"nem először olvastam ilyet"

Akkor biztosan választ is kaptál rá. Nem egy ilyen kérdés már feltevődött itt is. Keresd ki, és olvasd el a válaszokat rá.

Mindenkinek más az érdeke, mások a körülményeik, a lehetőségeik.

Egy nyugdíj előtt álló nem fog ugrálni egyből például, ellenben egy fiatal munkavállalóval.

Egyébként nem dolgozik ingyen, csak nem kapja meg időben a bérét. Az attól még jár, és be is hajtható bármilyen cégen a hiedelemmel ellentétben.

Én például azért dolgoztam így tovább, mert a koromból kifolyólag nem kapkodtak utánam sehol. "Ellátatlan" viszont nem akartam lenni, akkor még mindig jobb volt az a tudat, hogy egyszer egyben megkapom, mint az, hogy sehonnan semmilyen jövedelmem nincs, és azt sem tudhatom, hogy meddig nem lesz. Szerencsére volt tartalékom, tehát kihúztam valahogy, és meg is kaptam az elmaradt bérem.

2018. okt. 23. 05:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!