Olcsóbb domain név emaillel? Mit ajánlotok?
Figyelt kérdés
Van egy kisvállalkozásom, elkezdett nőni és úgy érzem mostmár szükségem van egy címre és néhány emailre. Amire gondoltam, az egy .com végződésű domain, hozzá 3 vagy 4 email, egy business@, egy service@, egy ceo@ és talán egy noreply@, nem tudom, ezeknél mi számít olcsónak, szóval mindent meghallgatok. Amit láttam pl, az 4000 ft / év, de nem tudom ,hogy ez email hostinggal, vagy anélkül.. Valószinüleg anélkül, de nekem arra is szükségem van.
Mit tanácsoltok?
2022. jún. 15. 21:20
1/7 anonim válasza:
Rackhost, tavaly első év kb 4000 forint volt, wordpress felület, normális ügyfélszolgálat..de nekem .hu, .com drágább
2/7 A kérdező kommentje:
.com jobb lenne nekem, el leyz választva nyelveket nézve, pl .com/hu/, .com/en/,stb.
2022. jún. 15. 23:20
3/7 anonim válasza:
.com domain név $9.13 a porkbun.com-on
Ha kérsz hozzá email tárhelyet is annak az ára $2/hó
Az első hónap email tárhely ingyenes, gmailbe is betudod importálni.
4/7 anonim válasza:
Hosszabb távon a .hu domain a legolcsóbb, én a Rackhost-nál szoktam regisztrálni. Levelezéshez jó és olcsó megoldás pl. az Apple iCloud, 299 Ft-ért havonta.
5/7 A kérdező kommentje:
Szerintetek tesz különbséget a.hu es.com domain, ha külföldon is vannak ugyfeleid?
2022. jún. 17. 14:42
6/7 anonim válasza:
Van aki el is készíti neked a honlapot, dizájnt, stb.?
7/7 A kérdező kommentje:
Persze, saját magam. Az oldal már készen van, jövőhéten pénteken lesz is időm mindent feldobni rá.
2022. jún. 19. 20:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!