Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Franchise partnerré vállás...

Franchise partnerré vállás hogy működik, milyen anyagiakkal jár általában?

Figyelt kérdés

Értem, hogy nekem kéne utána kérdezni, de teljesen vakon nem akarok hülyét csinálni magamból.

Mondjuk ha csinálni akarok egy ice'n'go-s (fagyi) standot, akkor van egy belépő, meg megkell venni mindent, hűtőt, stb., vagy ők biztosítják az alapokat? A haszonból kell részesedést adni?

2022. máj. 12. 11:21
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
64%

9: nem azért írtam a McD-t, hogy az ice n go is ennyi...

Csak példa, hogy mi mindenért kell fizetni egy fr-ban...

2022. máj. 12. 12:13
 12/13 anonim ***** válasza:

Bő 10-11 éve benzinkúton dolgoztam, a Pepsi és Coca-Cola valóban adott 1-1db hűtőt, de ebbe csak az ő termékeit tehetted és előírtak havi 80eFt-nyi rendelést, ha nem teljesítetted, akkor felszámoltak a hűtőhasználatra havi 5000Ft-ot.

A jégkrémes adott elhúzható hűtőt, de ott is volt minimum rendelési összeg, ha nem teljesítetted havi 3500Ft-ot fizetsz, amit az év 6-8 hónapjában tuti nem tudsz teljesíteni!

A Segafredo kávégépet adta, de előírtak heti 24eFt-nyi rendelést és megtiltották a többi kávé értékesítését.

2022. máj. 14. 11:38
 13/13 anonim válasza:
Szia! Én az Ice'N'Go-nál dolgoztam. Különböző feltételek alapján kötik veled a szerződést, attól függően, hol szeretnéd árulni, mennyire frekventált helyen vagy, értékesítesz-e mellette más terméket (akár vendéglátás), stb.. Könnyen eldől, BAG termék vagy lédig termék illik jobban az értékesítési szándékodhoz. Nem kell feltétlen megvenni az eszközöket! :) Kauciós megoldások is léteznek. [link] Itt ki tudod tölteni az adatlapot, ami alapján felveszik veled a kapcsolatot! Ne félj kitölteni, semmi extrát nem kérdeznek! Sok sikert, Ice'N'Go-t árulni menő dolog! ;)
2023. febr. 15. 10:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!