Wellness hotelbe járó emberek milyen anyagiakkal rendelkeznek?
Most néztem egy vidéki, prémium wellness hotel ajánlatát 2 főnek 2 napra 160 ezer Ft félpanzióval. Heves megyében egy ilyen tematikus afrikai típusú hotel.
Havi nettó 600-700 ezer közt keresek de ilyen hotelbe én csórónak számítanék és szerintem nem tehetem meg hogy ennyit kifizessek.
Mennyit keresnek akik oda járnak???
Kérdező, Te valami hasonló típusú ember lehetsz, mint a szomszédom volt. Egyik alkalommal szóba került, hogy megyünk Görögországba, mire azt mondja, "milyen jó nektek, hogy ennyi pénzetek van!" (több, mit 10 éve volt ez, 60 ezerből bőven kijöttünk, 10 nap)
Megkérdeztem tőle, hogy mennyi cigit szív egy nap, A válasz: napi 2 dobozzal. Akkori áron az havi 60 ezer ft volt. Mondom neki: ember, Te egy hónap alatt elfüstölsz annyi pénzt, mint amennyit mi elköltünk - ráadásul én 1 évig spóroltam, hogy összejöjjön ez a pénz!
Szóval lehet, hogy aki odamegy, az egész évben erre spórolt.
Mondjuk, ha valós a kérdés, akkor azért nem hiszem el, hogy havi nettó 600 ezerből Neked ne futná - vagy valamit nagyon rosszul csinálsz és nagyon nem tudod beosztani a pénzt...
Amúgy alapban egyetértek veled, mert én sem szívesen adok ki napi 10 ezernél többet szállásra :-)
Akkor ne prémium helyet nézzél hanem átlagosat.
Mi 4*-osba szoktunk menni általában 3 éjszakára és félpanzióba, de mi még soha nem fizettünk csak ezért 160 ezret! Soha! Kicsivel 100 alatt megvolt, erre jött még az ebéd vagy amit pluszban vettünk kértünk.
Bár ha valóban ennyit keresel egymagad akkor nem értem miért érzed magad szegénynek, sem azt miért ne férne bele ez neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!