Wellness hotelbe járó emberek milyen anyagiakkal
rendelkeznek?
Figyelt kérdés
Most néztem egy vidéki, prémium wellness hotel ajánlatát 2 főnek 2 napra 160 ezer Ft félpanzióval. Heves megyében egy ilyen tematikus afrikai típusú hotel.
Havi nettó 600-700 ezer közt keresek de ilyen hotelbe én csórónak számítanék és szerintem nem tehetem meg hogy ennyit kifizessek.
Gyerekkoromban 5 testvérrel nekünk a nyaralás az annyi volt hogy elmentünk kirándulni. :D
Hát a megszokás tudod.
2018. nov. 16. 13:40
12/15 anonim válasza:
1-es vagyok - valóban, SZÁLLÁSra nem ad ki az ember belföldön 10000 Ft-nàl többet, legalábbis fejenként. De azért az említett szállások már olyan színvonalúak, hogy ÉLMÉNYt fizetsz meg. Én konkrétan újjászületve jöttem ki az említett négycsillagosból, három nap után, ráadásul úgy ereztem magamat teljesen új környezetben (szinte mintha elutaztam volna egy mediterrán országba) , hogy épphogy csak ki kellett mozdulni a fővárosból. Ezt mondom úgy, hogy 49 országban jártam már, szóval nem olyan könnyű bennem ilyen illúziókat kelteni :)
2018. nov. 16. 13:41
13/15 A kérdező kommentje:
# 10
39 éves vagyok de még tényleg nem voltam wellness hotelben, csak gondoltam most kipróbálom, és meglepődtem az árakon, bár ez tényleg inkább prémium kategóriás hotel árszínvonala.
2018. nov. 16. 13:44
14/15 anonim válasza:
Akkor nézz valami olcsóbbat, azok sem rosszak.
Hajdúszoboszlón a Silvert tudom ajánlani pl egynek. Nincs is messze jó is, fürdőváros, de Hévízen is több árkategóriában találsz, van olyan ami közel 200-ból jön ki két főre 3 napra de van ami bőven 100 alatt van.
2018. nov. 16. 14:24
15/15 anonim válasza:
Az általad említett hotelben én is voltam, és járnak oda tehetősebb és kevésbé tehetősek is. Sokféleképpen lehet trükközni. Ha figyeled az akciós ajánlatokat, vagy kuponokat gyűjtesz, akkor lehet oda menni olcsón is. Persze hosszú hétvégekre nem fogsz kapni sosem olcsó ajánlatot, mert azt eladják drágán is. A szomszédunk 3 kisgyerekkel minden évben oda mennek, pedig nem gazdagok, átlag család. Évek óta oda járnak, kaptak egy füzetet, amibe feljegyzik az otttartozkodast, és egy idő után jár nekik kedvezmény. Mi is kaptunk ilyen füzetet, de én nem gyűjtöm, mert tudom hogy nem megyünk mindig oda. Ja és vannak a tb támogatással bekerülő vendégek, akik szinte ingyen járnak wellneszezni. Bár nem tudom ebbe a hotelba van-e ilyen lehetőség, de sok másban igen, ahol gyógyfürdő részleg van. Azok meg főként nyugdíjasok és nem a gazdag réteg.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!