Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Manapság mindenki vállalkozó?

Manapság mindenki vállalkozó?

Figyelt kérdés

Mármint azt értem, hogy ki kell váltani a vállalkozóit, ha szaki vagy, vagy bedolgozol valahova.... De nekem annyira mást jelentett a vállalkozó régebben. Egy ember, aki felépít egy céget, egy éttermet, stb, stb.

Most meg egy csomó ember vallja, hogy mestersége címere "vállalkozó vagyok" azt kint burkol Németországban, vagy füvet nyír Kiskunmajsaalsón.

Értem, hogy vállalkozó, de szerintem ez mégsem vállalkozó. Vagy nem?

2022. ápr. 23. 17:50
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
20: elfelejted, hogy mivel jóval többet keresek, van pénzem arra, hogy gondoskodjak ezekről magamnak. Valószínűleg így jobb nyugdíjam lesz, mint amit az állam adna, elnézve, hogy áll a helyzez ezen a téren. Táppénz esetén valóban minimális összeget kapok, de van tartalékom, és legyünk őszinték, home officeban végzett munka esetén ritkán kell tényleg a táppénz. Összességében én sokkal jobban járok, mint azzal a kb. 400 ezres fizetéssel járnék, amit napi 8+ óra munkával kéne megkeresnem.
2022. ápr. 24. 21:58
 22/23 anonim ***** válasza:
Nyugdìj terén evvel a sok Katással gond lesz .
2022. ápr. 24. 22:07
 23/23 anonim ***** válasza:
22: ebben egyetértünk, mert sokan nem gondoskodnak erről előre.
2022. ápr. 24. 22:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!