Kft-t be lehet fagyasztani ideiglenesen?

Jha, én azt hittem, hogy a könyvelő a navos rendszerben látja a számlákat, de te nem küldted el neki.
Így viszont akkor nem értem a gondot. Megmondod a könyvelődnek, hogy nincsenek számlák (bár ezt tudnia kéne nagyrészt magától is), ő beadja nullásan a bevallást és kész. A járulékokat pedig fizeted ahogy eddig.

Ha nem számláztál, nyilván nincs mit adni. :D
Inkább csak elég fura, hogy ebbe belevágtál így.

Jézusom, milyen könyvelőd van neked????
Van egyáltalán?
És Kft-t alapítani, amikor még be sem indult az üzlet...Na, ehhez ész kell öcsém!
#3-as köszönöm, akkor megoldódott.
#5-ös, tudom, a legtöbben KATA-s Ev-t indítanak először, de a Kft-nek alacsonyabbak a költségei.

Hogy mi? A KATA 50k havonta. Egy Kft rögtön 3 milla indítás, 100k ügyvédi költségek, rendszeres könyvelő és ügyvéd fizetés, járulékok, adók, stb. Ezerszer jobban megéri a KATA. Én 8 éve KATA-zok, bár van 2 Kft-m is résztulajdonban, és utóbbi irtó nagy szívás és kiadás a KATA-hoz képest.
Nekem nincs több költségem vele havi 35 ezer Ft-nál.
A 3 millió pedig felhasználható tőke, nem költség.

Ja, de pl ha pénzt is szeretnél belőle látni, a KATA minden adótól mentes, míg kft-ból fizethetsz legjobb esetben osztalékadót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!