Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Üdülővárosban milyen lehetőség...

Üdülővárosban milyen lehetőségeim vannak egy üres telken?

Figyelt kérdés

A telek üres, ~1000 m², és kívül esik. Valamilyen olyan vállalkozási lehetőségen gondolkodom, ami viszonylag olcsó, alacsony kezdőtőkével indítható, és amennyire lehet passzív, elég heti szinten ránézni.

Tudom nehéz a kérdés, hiszen le kell csekkolni mire lenne igény, viszont van valamilyen ötletetek? Akár teljesen kiadnám.

2022. ápr. 10. 20:06
 1/8 anonim ***** válasza:
Mihez ertesz, mi a szakmád?
2022. ápr. 10. 20:08
 2/8 A kérdező kommentje:
Úgy semmi olyan aminek hasznát venném.. Hisz nincs időm ott lenni, passzív beruházás kellene, ami minimális munkával jár.
2022. ápr. 10. 20:21
 3/8 anonim ***** válasza:
kiadod felesművelésre.
2022. ápr. 10. 20:21
 4/8 anonim ***** válasza:

#2: ja persze.... nulla tapasztaattal passzívan... es ömlenek a milliók...

Ebredj fel! 😂😂😂

2022. ápr. 10. 21:09
 5/8 A kérdező kommentje:

4# Keresd már vissza nekem kérlek alássan, hogy hol az édes ****-ba beszéltem milliók ömléséről?

A magadfajta patkány azért jár kérdésről kérdésre, hogy nagyban okítsa a népet, ez okoz nagy örömöt?

Megsúgom csendben kiadni bármilyen célra nem egy nagy tapasztalat igényes dolog.

Ha már a pénzt belekutyultad, ha havonta 10-20 ezer forint jön belőle, és valakinek pedig közben lehetőséget biztosítok, az is sokkal jobb, mintha üresen állna.

Igazából inkább befektetési ötlet ez, nem valódi vállalkozás, csak ezt a kategóriát találtam megfelelőnek, gondolva, hogy itt értenek az emberek igényeihez, és tudnak dobni pár jó ötletet.

Te nyilván kurvára értesz hozzá, úgyhogy akár egy olyannak is kiadnám, mint te, aki a hatalmas tapasztalataival jobban tudna pénzt csinálni azon a kis területen. Azért tényleg várom hogy hol írtam én milliókról. :D

2022. ápr. 10. 21:48
 6/8 anonim ***** válasza:
Ha nem esne kívül a településen, akkor azt mondanám, hogy fizetős automata parkoló, de így?!
2022. ápr. 11. 09:58
 7/8 anonim ***** válasza:

Add ki bérbe....

Ennél többet passzívan nem tudsz kihozni belőle.

2022. ápr. 11. 10:01
 8/8 A kérdező kommentje:
Igen, sajnos minimálisak a lehetőségek. Parkolással nincs probléma a környéken. Mosó sem jön szóba...
2022. ápr. 11. 10:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!