Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Villamosmérnök vagyok, egyéni...

Villamosmérnök vagyok, egyéni vállalkozó. Szerelhetek villanyt saját magam hivatalosan?

Figyelt kérdés
Családi ház komplett villamosrendszer kivitelezését én végezném, számlát adnék róla. felelős műszaki vezetői jogosultságom is van. Erre a kérdésre sem a könyvelőm, sem az illetékes hivatalok sem tudták a választ. E naplós ház, tehát kell számla-szerződés.
2022. márc. 30. 18:21
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Egyébként már felsőbb körökben is felmerült az ötlet, hogy hivatalosan is szerelhessen villanyt egy villamosmérnök, akkora szakemberhiány van... sok ember meg úgyis feketézik, főleg most a KATA kinyírása után, úgyhogy igazából mindegy is akár...

2022. aug. 23. 07:21
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!