Tudom millió meg egy tényezőtől függ, de két vagy három fő esetén hogyan lehetne ekkora bevétel?
Ha elfogadsz egy tanácsot: én a helyedben elmennék dolgozni egy pékségbe 1-2 évet. Ez idő alatt egyrészt szakmai tapasztalatra teszel szert, megnézed, hogy tényleg szeretnéd-e csinálni, és megismered egy pékség belső működését, mindezt a munkáltatód költségére és kockázatára.
A legtöbb itt válaszoló ember nem vezetett még pékséget. Nem lehet tudni, hogy milyen árréssel kell dolgozni, egy-egy terméken mennyi a haszon, kiktől és milyen kondíciók mellett érdemes gépeket, alapanyagokat beszerezni... ezeknek a megtanulása külsősként irgalmatlanul költséges, de bentről nézve óhatatlanul is "rád ragad".
Amit leírtál, az csak a bérköltségre vonatkozik. Különböző adóoptimalizálási trükkökkel is nagyságrendileg 1.000.000 Ft környékére ki lehet hozni a bérköltséget, de azt nem lehet ennyiből megmondani, hogy ehhez mennyi bevételre kell szert tenned.
A legtöbb vállalkozás az első évben veszteséges.
Aztán pici nyereség, HA megmarad.
Óóóriási pénzeket emészt fel csak az indulás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!