Katásként az adózás után mire költhetem a bevételem? Szabadon költekezhetek belőle, vagy le kell fednem?
A neten én is tudok keresgélni. Itt konkrétan erre a kérdésre keresem a választ, mert sehol nem írják, hogy hogyan vehetem ki a pénzemet. Mint fizetés? Akkor adóköteles pluszban?
Vagy milyen egyéb költségekkel jár az, ha ki akarom venni majd? Ezeket ott sem írják amit Te linkeltél 4-es.
Vagy Ha szeretsz linkelgetni, akkor légyszi olyat dobj ide ahol nem nekem kell nyolcvanezer oldalt átolvasnom, hogy egy kérdésre választ kapjak.
Erre van ez az oldal, hogy az ember a konkrét kérdésére kapjon válasz. Szóval legyen szíves valaki, aki tud is, konkrét választ írni. Boldog lennék tőle! :)
Akkor újra. A kérdés csak annyi, hogy hogyan vehetem ki a pénzemet a katás vállalkozásból?
Vagy bármire költhetem a maradékot az adók befizetése után?
Vagy fizetésként kell kivennem és azután is kell plusz adót fizetni?
Ennyire lennék kíváncsi. Akár egy igen/nem válasz is megfelel ezekre a kérdésekre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!