Meg lehet élni abból, ha van az embernek egy lakása egy népszerű helyen, amit apartmanként kiad turistáknak?
Figyelt kérdés
És ő is végez el minden apartmankiadással kapcsolatos munkát (kulcsátadás, takarítás, stb.)2022. febr. 23. 12:33
1/7 anonim válasza:
Szerintem egy lakásból nem feltétlenül lehet megélni. Keress rá az "Airbnb szállás"-ra. Ott láthatod hogy mennyiért mennek ezek az apartmanok, mennyit kell adózni, mennyi az üresjárat, stb.
2/7 anonim válasza:
Amúgy sok sikert hozzá. Én is most kezdtem bele, igaz én csak egyszerűen kiadtam albérletbe. De nagyon élem :)
5/7 Dávid válasza:
Akinek 3-4 lakásra van pénze, és befekteti részvényekbe, az abból is megél.
Sőt, aki államkötvénybe fekteti 4 lakás árát, az is megél belőle. (120 millió megtakarítás infláció felett fix 2%-ot hoz, azaz 200.000.-Ft/hó)
A kérdés, hogy akarsz-e 4 lakás kiadásával bajlódni, takarítani, kulcsokat átadogatni, kommunikálni. Mert ha nem, akkor lekell vonnod az ügyintéző nyugdíjas fizetését is, aki átadja a turistáknak a lakást, akitakarít és aki beszél a turistákkal.
6/7 anonim válasza:
4 lakásból azért picit több jön össze mint havi 200
7/7 anonim válasza:
én és több ismerősöm is ezt csináljuk, de mellékesben. Én lakáskiadásból elrakok 600k-t havonta plusz a munkabérem ami 1 millió Ft fölött van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!