Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Ha olyan jó biznisz a webshop,...

Ha olyan jó biznisz a webshop, mint ahogy többen állítják (youtube-osok), akkor ők miért ennek a népszerűsítésével foglalkoznak inkább?

Figyelt kérdés
Több youtoubertől láttam már, hogy orrba-szájba nyomják, hogy mekkora biznisz egy webshop, meg ők csilliókat keresnek vele. Csak akkor azt nem értem, hogy miért youtoube videók készítésével foglalkoznak, meg mindenféle kurzusokkal erről. Valaki felvilágosíthatna, hogy hol van itt a buktató :)
2021. jan. 18. 10:18
 1/4 anonim ***** válasza:
Nyilván mert ők a reklámozásból élnek.
2021. jan. 18. 10:41
 2/4 anonim ***** válasza:
Ha van egy alap nagy követőtáborod, mondjuk 2-300 ezer feliratkozó, a nagy számok törvénye alapján jónéhányan vásárolnak is a saját webshopjukból. Ezért persze hogy jó biznisz nekik. De megfelelő közönség nélkül 0-ról felhúzni egy webshopot nem leányálom.
2021. jan. 18. 10:45
 3/4 anonim ***** válasza:

Ez olyan mint az aranyásás.

Annó volt, aki csákányt ésásót vett majd túrta a földet az arany reményében.. de vagy talált aranyat vagy nem.

Viszont volt olyan is aki eladta az ásót, csákányt.. neki viszont mindegy volt, hogy találnak e azzal aranyat, vagy bedobják egy fészerbe porosodni.

webshop = aranyásó

Webshop indítást oktató szakértő = lapát és csákány, farmer árus.

Görög Ádám az egyik nagy mágus.. nem a webshopjaiból szedte össze a tavaly előtti év 100+, tavalyi év 300+ milliós bevételét.. hanem a tanfolyamaiból. Persze, a tanfolyamot összerakni sokkalta nehezebb, mint találni egy terméket, amit veszteségesen is, de letolunk az emberek tokán.

2021. jan. 18. 21:16
 4/4 anonim ***** válasza:

a webshop ugyanúgy egy eszköz, mint a fűrész, vagy a könyvespolc. minden eszközt arra és olyan módon kell használni, amire való.

ha el akarsz vágni valamit, fűrészt használsz. ha könyveket akarsz feltenni a falra, akkor könyvespolcot szerelsz fel.

ha el akarsz valamit adni a neten, akkor webshopot csinálsz, de ehhez kell webshopban eladható termék, szolgáltatás, tanfolyam is, meg közönség is, akik vevők arra, amit el akarsz adni. sőt értékesítési folyamat is kell, amivel reklámozod és meggyőzöd őket, hogy szükségük arra, amit kínálsz.

önmagában egy webshop nem sokat ér annak, akinek nincs mit és kinek eladnia vele. viszont hiába van eladó cuccod, ha nincs webshopod, ahol az üzletet le tudod bonyolítani.

nem tudom, kik a YouTuberek, akikre te gondolsz - én eddig egy webshopot reklámozóval sem találkoztam még, ez persze csak annyit jelent, hogy másokat követünk.

minden esetre nyilván nekik van elég nagy közönségük, akiknek tudják reklámozni a termékeiket. gondolom csináltak egy webshopot a termékeik eladására és ha már meg van a tudásuk ezen a téren, akkor csináltak egy újabb terméket abból, hogyan csináltak maguknak webshopot, amit szintén eladhatnak a webshopjukban, így maga a webshopjuk készítése során megszerzett tudásuk is termékké válik a webshopjukban.

2021. jan. 19. 16:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!