Webshop név ötletek?

Figyelt kérdés
Termékek: ékszerek (nyaklánc, gyűrű, stb.), mintás zokni, műszempilla, arcmaszk, egyéb kiegészítők, ,,fancy'' ajándékcsomagok... A termékekre, az oldal dizájnjára, mindenre van egy csomó ötletem, de egyszerűen fogalmam sincs mi legyen a webshopom neve😂 Kérlek tudnátok ötleteket adni?

2021. jan. 15. 23:17
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
fancycus
2021. jan. 15. 23:38
 2/7 anonim válasza:
100%
Valassz valami random novenyt vagy allatot, aminek tetszik a neve, pl cactus
2021. jan. 15. 23:42
 3/7 anonim ***** válasza:
66%
cicomashop
2021. jan. 16. 07:01
 4/7 anonim ***** válasza:
66%

Ennél bonyolultabb a kérdés.

A brand nevét akarod kitalálni, ami nem egy GYK-s ötletbörze kategória.

- Először meg kell fogalmaznod azt, hogy kiknek fogsz árulni? (célcsoport)

- Mi lesz az üzeneted? (illik-e hozzá a név)

- Szabad-e a domain (.hu-s változat)

- Nem érthető-e félre, könnyen leírható-e hallás útján

stb.

Úgy ötletelj, hogy ezeket mind végiggondolod - de kezdd a célcsoporttal, mert minden webáruház halálra van ítélve, ha nem tudod azt, kinek értékesítesz benne!

2021. jan. 16. 09:21
 5/7 A kérdező kommentje:
Kedves 4. válaszoló! Igen, rengeteget olvastam utána hogy milyen egy jó domain név stb, azt tudom hogy milyennek kellene lennie, de nem tudom hogy mi legyen. Érted a problémám? Szóval az ötletelésben szeretnék segítséget kérni, mert valahogy bármi jut eszembe, nem vagyok vele megelégedve, és nem szeretnék olyan nevet adni amiben nem vagyok biztos, mert hosszú távra tervezek. Egyébként a célközönség a tipikus bershkában vásárló tinik, akik követik a külföldi trendeket, és pont olyan ekszereket/kiegészítőket hoznék be külföldről amik ott nagyon ,,tömegnek'' számítanak, de Magyarországon nem nagyon kapható. Gondolkodtam például stílus neveken, mint például a baddie, vagy egirl shop, de ezek nem túl könnyen leírhatóak/nem egyértelmű a kiejtésük szerintem, ezért elvetettem, de valami ilyesmin gondolkozom.
2021. jan. 22. 16:25
 6/7 anonim válasza:
badwest
2021. febr. 1. 23:53
 7/7 anonim válasza:
Uu engem érdekelne egy ilyen webshop 😅 ha majd "megnyilik" (vagy ha mar megnyilt) át tudod majd küldeni privátban?
2021. márc. 30. 19:48

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!