Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Hogyan alkalmazhatom és...

Hogyan alkalmazhatom és fizethetek neki?

Figyelt kérdés

Milyen lehetőségeim vannak, ha a cégembe, ami 2 alkalmazottat foglalkoztat (tehát kis cég) fel szeretnék venni egy szakmai tanácsadót, akire hivatkozhatok marketingben vagy a kliensköröm biztosítása érdekében?

(Mondjuk van egy kozmetikai cégem, ami kozmetikai termékeket állít elő, nekem csak a szükséges papírjaim vannak, amikkel nyugodtan eltudtam indítani, de nagynénémnek meg bőrgyógyász végzettsége, és valamilyen formában szeretném, ha résztvenne a cégem működésében.)

2022. febr. 13. 19:31
 1/6 A kérdező kommentje:
A szakmai tanácsadó nem a jó kifejezés erre, elnézést. Szakmabelit meg nem nem írnék, mivel csak plusz lenne a cégbe és nem a szükség. Pontosabban olyan személy lenne, aki egyszerűen a marketingben segít, ajánlja a termékeket, esetenként beszélget a vevőkkel. Eddig legjobb megoldásnak az alkalmazottat láttam, viszont nem tudom, hogy milyen szerepet tölthetne be hivatalosan, és, hogy hogyan a legegyszerűbb a szerződés, ha magánszemélyként szeretném alkalmazni.
2022. febr. 13. 19:35
 2/6 anonim ***** válasza:
Bitcoinban kell kifizetni és arról nem tud az Adóhivatal. Nem kell szerződés sem.
2022. febr. 13. 20:52
 3/6 A kérdező kommentje:
Nem vásárolok bitcoint a céggel, és nem vonok bele cégen kívüli pénzt. Meg nem hiszem, hogy egy 55 éves nőt izgatna a bitcoin.
2022. febr. 13. 20:55
 4/6 anonim ***** válasza:
Nem kell, hogy izgassa a bitcoin, mert ő a bitcoinját egy mozdulattal átválthatja forintra.
2022. febr. 13. 20:58
 5/6 anonim ***** válasza:
2022. febr. 13. 21:00
 6/6 anonim ***** válasza:
Ezt a céged könyvelőjével beszéld meg, mert neki van rálátása a cégedre és ő tudja megmondani a számotokra legkedvezőbb megoldást a sok közül.
2022. febr. 14. 08:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!