Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Magánvállalkozó alkalmazhat,...

Magánvállalkozó alkalmazhat, és ha igen mennyi támogatást kapna egy olyan személyre aki már több mint 6hónapja be van jelentkezve álláskeresőnek?

Figyelt kérdés

A teljes bruttó fizetését megkapna támogatásként így neki nem kerűlne "semmibe " ha kb. 6hónapig alkalmazna ?

Hallottam hogy támogatott az ha állásketeőt alkalmazunk és ezért kérdem.

2020. okt. 8. 18:40
 1/7 A kérdező kommentje:
álláskeresőt
2020. okt. 8. 18:45
 2/7 anonim ***** válasza:
Max 200 ezret. És a vállalkozónak nem csak a bruttó béredbe kerülsz.
2020. okt. 8. 21:35
 3/7 A kérdező kommentje:

értem, ill. tudom de azért az fontos.

Akkor ezt bárkinek adják aki álláskereső már régota?

2020. okt. 8. 21:37
 4/7 anonim ***** válasza:
Nem is kell régóta álláskeresőnek lenni. A helyi kormányhivatalnak/járási hivatalnak kell beadni az igénylő lapot, akik elbírálják. Nekem az összes ügyfelem megkapta eddig.
2020. okt. 8. 22:38
 5/7 anonim ***** válasza:
79%

Attól függ milyen egyèb lehetősegei vannak.

Lehet a brutto ber es szocho 100%-a is vagy 70%-a plusz utazasi ktg 100%-a mindket eseteben. De tarsulhat melle 50% időtartamra tovabb foglalkoztatasi kotelezettseg is teljes fizetendő jarulekkal.

Folyamatàban ugy nez ki, hogy felveszed a munkaerot november1el december 12ig kifizeted a bettó bèrt ès elutalod a jàrulekokat majd 14ig leadod az errol szolo igazolasokat es havi elszamolo lapot ani utan december vege elott visszautalja az allamkincstar a kifizetett brutto ber es szocho 70-100%-at plusz a munkabajaras koltseget pl berlet vagy, uzemanyag stb.

2020. okt. 9. 07:54
 6/7 A kérdező kommentje:
Értem és ez érvényes olyan munkavállalóra is aki 30 fölötti vagyis nem pályakezdő?
2020. okt. 9. 08:58
 7/7 anonim ***** válasza:
Nem csak pályakezdők kapják, nekem párom volt így pl. alkalmazásomban 40 évesen.
2020. okt. 10. 07:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!