Magánvállalkozó alkalmazhat, és ha igen mennyi támogatást kapna egy olyan személyre aki már több mint 6hónapja be van jelentkezve álláskeresőnek?
A teljes bruttó fizetését megkapna támogatásként így neki nem kerűlne "semmibe " ha kb. 6hónapig alkalmazna ?
Hallottam hogy támogatott az ha állásketeőt alkalmazunk és ezért kérdem.
értem, ill. tudom de azért az fontos.
Akkor ezt bárkinek adják aki álláskereső már régota?
Attól függ milyen egyèb lehetősegei vannak.
Lehet a brutto ber es szocho 100%-a is vagy 70%-a plusz utazasi ktg 100%-a mindket eseteben. De tarsulhat melle 50% időtartamra tovabb foglalkoztatasi kotelezettseg is teljes fizetendő jarulekkal.
Folyamatàban ugy nez ki, hogy felveszed a munkaerot november1el december 12ig kifizeted a bettó bèrt ès elutalod a jàrulekokat majd 14ig leadod az errol szolo igazolasokat es havi elszamolo lapot ani utan december vege elott visszautalja az allamkincstar a kifizetett brutto ber es szocho 70-100%-at plusz a munkabajaras koltseget pl berlet vagy, uzemanyag stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!