Ha influencerrel hirdetek akkor is kell külön a számla után fizetni adót mint mondjuk egy facebook hirdetésnél?
Faceboook hirdetéseknél nekem kellett. Vagy milyen esetben nem kell? De ott ugye azért kell mert mindenki a saját országának megfelelő áfát kell fizetnie.
Influencerekkel való hirdetésnél ez hogy van? Tudna valaki segíteni?
Fel kell venni a kapcsolatot az adott influenszerrel, nem biztos, hogy ő intézi, hanem van mögötte marketinges csapat, de vázolod, hogy mit szeretnél ő(k) mond(anak) egy árat, és vagy elfogadod, vagy nem, és keresel mást.
Minél ismertebb, annál drágább.
Egyes vagyok. Neked valszeg azért kellett fizetned, mert alanyi adómentes vagy. Én áfakörös vagyok, így közösségi áfásan nettóban el lehetett számolnom.
Influenszerrel ugyanez a helyzet. Először is fontos, hogy te milyen áfás vagy, számít, hogy az influenszer milyen áfás és melyik országban van.
Igen én alanyi adómentes vagyok. Az influencer megkérdezte hogy kell-e nekem számla? És igazából nekem ha nem kell bevallanom ezt és fizetnem áfát utána akkor nem olyan fontos. De nem tudom hogy most kell-e ilyen esetben vagy nem?
A facebook hirdetéseknél fizettem áfát. Itt vajon hogy lehet?
Na látszik a hozzá nem értők faszán lepontozták az egyest :)
Az influencer magyar? Mert ha igen, akkor kapsz tőle egy számlát és nem lesz más fizetendőd vele kapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!