Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Ha influencerrel hirdetek...

Ha influencerrel hirdetek akkor is kell külön a számla után fizetni adót mint mondjuk egy facebook hirdetésnél?

Figyelt kérdés
2022. jan. 31. 08:50
 1/7 anonim ***** válasza:
45%
Facebook számlánál sem minden esetben kell. Influenszerrel ugyanez a helyzet.
2022. jan. 31. 08:52
 2/7 A kérdező kommentje:

Faceboook hirdetéseknél nekem kellett. Vagy milyen esetben nem kell? De ott ugye azért kell mert mindenki a saját országának megfelelő áfát kell fizetnie.

Influencerekkel való hirdetésnél ez hogy van? Tudna valaki segíteni?

2022. jan. 31. 09:05
 3/7 anonim ***** válasza:

Fel kell venni a kapcsolatot az adott influenszerrel, nem biztos, hogy ő intézi, hanem van mögötte marketinges csapat, de vázolod, hogy mit szeretnél ő(k) mond(anak) egy árat, és vagy elfogadod, vagy nem, és keresel mást.

Minél ismertebb, annál drágább.

2022. jan. 31. 09:15
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Egyes vagyok. Neked valszeg azért kellett fizetned, mert alanyi adómentes vagy. Én áfakörös vagyok, így közösségi áfásan nettóban el lehetett számolnom.

Influenszerrel ugyanez a helyzet. Először is fontos, hogy te milyen áfás vagy, számít, hogy az influenszer milyen áfás és melyik országban van.

2022. jan. 31. 09:25
 5/7 A kérdező kommentje:

Igen én alanyi adómentes vagyok. Az influencer megkérdezte hogy kell-e nekem számla? És igazából nekem ha nem kell bevallanom ezt és fizetnem áfát utána akkor nem olyan fontos. De nem tudom hogy most kell-e ilyen esetben vagy nem?

A facebook hirdetéseknél fizettem áfát. Itt vajon hogy lehet?

2022. jan. 31. 16:38
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Na látszik a hozzá nem értők faszán lepontozták az egyest :)

Az influencer magyar? Mert ha igen, akkor kapsz tőle egy számlát és nem lesz más fizetendőd vele kapcsolatban.

2022. jan. 31. 16:47
 7/7 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm szépen!:)
2022. jan. 31. 17:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!