Bubachangh kérdése:
Saját vállalkozás részére vett számtech. alkatrészt nem lehet visszavinni?
Figyelt kérdés
Saját vállalkozásba vettünk egy elég drága VGA-t, de még aznap kiderült, hogy rosszat sikerült megrendelnem, átvennem.
Maga a kártya hibátlan, csak nem arra való, amire szeretnénk használni.
írtam egy levelet a webáruháznak, ahol vettük, de elutasítottak avval, hogy mivel cégre lett véve, nem illet meg a 14 napos elállási jog. Ezt tudtam én is, és ezért kértem a levélben a méltányosságukat, de elutasítottak. Ezek szerint "simán benyeltünk" egy majdnem 300 ezer forintos kártyát? Köszönöm előre is!
2022. jan. 27. 19:17
1/13 Valentino BROssi válasza:
Rossz a hashrateje vagy mi a baj vele?
2/13 anonim válasza:
Igen, a te felelősséged, hogy jót rendelj, a bolt max jófejségből cseréli. Add el, ha a bolttal nem tudsz megegyezni. Tanulópénz sajna :(
3/13 A kérdező kommentje:
Közöm nincs a bányászathoz, spec. matrox kellett volna, de benéztük...
Hogyan adjam el, ha a cég nevén van?
2022. jan. 27. 19:51
4/13 anonim válasza:
add el 20e el olcsóbban. Hardverapron pár óra alatt elkel.
5/13 A kérdező kommentje:
Igen, eladhatom, de mi van ha keresi a nav?
2022. jan. 27. 19:57
6/13 anonim válasza:
Mi lenne? Adásvételivel adod el és a könyvelőd elintézi a többit
7/13 anonim válasza:
Ne hallgass a hatosra. Ha cégre van véve, akkor kiszámlázod a vevőnek és ennyi. A második felét eltalálta, tényleg a könyvelő intézi a számla feldolgozását.
8/13 anonim válasza:
7, nem feltétlen számlázhatja ki
9/13 anonim válasza:
És mégis milyen esetben nem?
Adásvételivel tuti nem adhat el céges eszközt.
10/13 anonim válasza:
Jól mondta a webáruház, az áfa elcsalásának céljából egy vállalkozás nevére vett számítástechnikai eszközre nem vonatkozik a 14 napos elállási jog (távollévők közti szerződés szabályai).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!