Saját vállalkozás részére vett számtech. alkatrészt nem lehet visszavinni?
Saját vállalkozásba vettünk egy elég drága VGA-t, de még aznap kiderült, hogy rosszat sikerült megrendelnem, átvennem.
Maga a kártya hibátlan, csak nem arra való, amire szeretnénk használni.
írtam egy levelet a webáruháznak, ahol vettük, de elutasítottak avval, hogy mivel cégre lett véve, nem illet meg a 14 napos elállási jog. Ezt tudtam én is, és ezért kértem a levélben a méltányosságukat, de elutasítottak. Ezek szerint "simán benyeltünk" egy majdnem 300 ezer forintos kártyát? Köszönöm előre is!
Eladod használtan. Gondolod hogy a webáruháznak jó hogy elküldted őket venni egy kártyát, majd kibontod, az otthagyod nekik hogy szivjanak vele?
Te választottad megvették , eladó használtan azt kész.
A legnagyobbak között van MO-n. Csak Budapesten 3 boltjuk van, plusz vidék. Szvsz. nekik kicsit könnyebb lenne eladni, evvel is emelve a renoméjukat.
Megtehetnék... Régen (qwerty) mi is, nem egyszer, pusztán jóindulatból visszaadtuk a pénzt, pedig nekünk sem kellett volna.
No mindegy. Ez van.
Azért köszönöm mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!