Merjek belevágni az egyéni vállalkozásba? Jelent valamit a számla? Villanyszerelés.
Sziasztok! 24 éves villanyszerelő vagyok, 5-6 éve dolgozom a szakmában, munkámra igényes vagyok. Szeretnél főállást melett Katas lenni, hátha aztán a főállást is felváltja majd.
Kérdésem az lenne, hogy azért eddig is volt több munkám, néha egy lakás, több kis apróság, egy két nagyobb munka, de ha le kéne bontsam, akkor kb egy hónapra jut egy jobban fizető maszek.
Szerintetek ha számlaképes lennék, a már ismert embereken kívül esetleg minimálisan kis reklámmal, pl újság, vagy névjegyes szorolap (ezeket olcsón meg tudja csinálni nekem ismerősöm) jobban köztudatba tudnám hozni magam?
Hogy akár a végén minden délutánra jusson egy megkeresés..
Számít ennyit a számlaképesség, vagy sem?
Számít, ha más nem, abban, hogy nem kell “bujkálni a NAV elől” és szabadon hirdetheted magad
Vágj bele nyugodtan!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!