Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Vállalkozás indításakor, volt...

Vállalkozás indításakor, volt aki így érzett?

Figyelt kérdés

Egyedül alapítottam egy Kft-t, szóval társam nincs aki besegítene. Azonban azóta elég rosszul alszom, sokáig fent vagyok és csak éjjel 1-2 órakor tudok elaludni, viszont onnantól már alszom amennyit kell.

Sokat agyalok azon, hogy mi lesz hogy lesz, tudom e majd csinálni.Mivel ez az oldal egy online, hírekkel foglalkozó oldal lesz elég sok a feladat.Egyedül csinálom a marketinget a cikkírást és mellette van egy 8 órás bejelentett munkám.Szerencsére a bejelentett munkám mellett, van bőven időm az oldallal foglalkozni.Viszont fizetésem több mint a felét elköltöm különböző dolgokra melyek kellenek a vállalkozáshoz.Képek, hírek tárhely stb.

Valaki volt már így, hogy annyira foglalkoztatták a dolgok, hogy nem tudott pihenni?Hogyan lendült tovább a nehézségeken?Milyen látásmódra lesz szükségem, hogy megmaradjon a régi nyugodt életem, mellette pedig sikeresen üzemeltessem a vállalkozást?

2022. jan. 10. 11:56
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hasznos tanácsot, jól estek a szavaid.
2022. jan. 10. 21:27
 12/13 anonim ***** válasza:
Az ugye megvan, hogy Netlify-n korlátlan a tárhely? És szupergyors, CDN-eket használ. De te tudod
2022. jan. 10. 22:09
 13/13 A kérdező kommentje:
Megnéztem és egy alap tárhely ingyenes igen ami igazából semmire nem jó. Ami nekem kell az egy bika tárhely, email címekkel stb stb. Azért kösz a segítséget.
2022. jan. 11. 06:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!