Vállalkozás indításakor, volt aki így érzett?
Egyedül alapítottam egy Kft-t, szóval társam nincs aki besegítene. Azonban azóta elég rosszul alszom, sokáig fent vagyok és csak éjjel 1-2 órakor tudok elaludni, viszont onnantól már alszom amennyit kell.
Sokat agyalok azon, hogy mi lesz hogy lesz, tudom e majd csinálni.Mivel ez az oldal egy online, hírekkel foglalkozó oldal lesz elég sok a feladat.Egyedül csinálom a marketinget a cikkírást és mellette van egy 8 órás bejelentett munkám.Szerencsére a bejelentett munkám mellett, van bőven időm az oldallal foglalkozni.Viszont fizetésem több mint a felét elköltöm különböző dolgokra melyek kellenek a vállalkozáshoz.Képek, hírek tárhely stb.
Valaki volt már így, hogy annyira foglalkoztatták a dolgok, hogy nem tudott pihenni?Hogyan lendült tovább a nehézségeken?Milyen látásmódra lesz szükségem, hogy megmaradjon a régi nyugodt életem, mellette pedig sikeresen üzemeltessem a vállalkozást?
Mit éreztem? Fing szagot és verejtéket.
Nem való neked a vállalkozói lét. Nincs helye sem az érzelmeknek, sem a keveredésnek.
akkor kellett volna rá vállalkozás, ha van bevétele az oldalnak és kezdetben akkor sem kft.
Bár azt nem értem, hogy te mire tudod a fizetésed felét elkölteni?
Ha minden hírhez egy képet veszel, akkor sosem leszel nyereséges.
Nem kell megvenned a jogvédett képet, ha feltünteted a forrást. Spóroltam neked 140k-t minden hónapban. Szívesen.
Tárhelyre pedig ott a Netlify.
Ne hallgass a kretén tanácsokra kérdező. Természetesen meg kell jelölni a forrást is(vagy nem, ha olyan a megállapodás) , és a jogdíjat is meg kell fizetned a képekért. Aki egy ilyet kinyög, hogy ingyen lehet kitenni képeket, az valszeg k*urva hülye ehhez.
És teljesen valid, amit mondasz, rengeteg a kétség, az agyalas, de ettől leszel vállalkozó nem pedig egy droid alkalmazott. Tedd bele a melót, a gondolkodást, a siker pedig jönni fog, hajrá!!
Ne fslejtsd el befektetni a megkeresett pénzed egy részét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!