21/25 anonim válasza:
Amúgy kérdező, illetve egyik válaszoló aki a Bitcoin mellett vagytok!
Ti csak veszitek a Bitcoint, vagy bányászok is?
22/25 anonim válasza:
Csak veszem es tartom, draga a kornyezetembe az aram nem eri meg banyaszni
23/25 anonim válasza:
Nem vagyok ismerős bányász berkekben, de itthon az áram miatt úgy tudom nem éri meg bányászni. Aki itthon bányászik, az leginkább ethereumot.
24/25 A kérdező kommentje:
#21 Én csak tartom. A bányászok tartják fennt a bitcoin hálózatot. Nincs több millióm bányász gépekre költeni.
2021. nov. 25. 13:59
25/25 anonim válasza:
Aki itt minden féle garanciáról beszél, meg, hogy ki adja vissza a pénzét, ha elbukja, az amúgy mi a frászt gondol? Bármilyen befektetésben benne van, hogy elbukod az összes pénzedet, és ezért te, és csakis te magad vagy a felelős. Miért kéne másnak tartania a hátát helyetted?
2008-ban kitől kaptál garanciát bármilyen befektetésedre? 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!