Ha bitcoint csak vásárlásra használok, s sose adom el csak veszem, akkor kell kiváltani vállalkozoit? S akkor hogyan adozom utána?
"Már amennyiben azóta árfolyam emelkedés volt"
Aha, és ha nem volt, és ha volt de utána meg csökkent az árfolyam? Árut vettél rajta nem bevételed keletkezett. Szerintem...
Ja, hogy nagyban gondolkozol!!! Azt hittem veszel rajta pár kacatot, pár tízezerért...
Akkor kezdjük ott, hogy előbb azt kell elmagyaráznod hogy közmunkásként, honnan volt félkastélynyi pénzed bitcoinra. Ha ingatlant veszel akkor persze vagyonszerzési illetéket kell fizetned és akkor felmerül az árfolyamnyereség utáni adózás, de a példád nem életszerű...
Utolso, köszi.
Elöző:
"Ja, hogy nagyban gondolkozol!!! Azt hittem veszel rajta pár kacatot, pár tízezerért...
Akkor kezdjük ott, hogy előbb azt kell elmagyaráznod hogy közmunkásként, honnan volt félkastélynyi pénzed bitcoinra. Ha ingatlant veszel akkor persze vagyonszerzési illetéket kell fizetned és akkor felmerül az árfolyamnyereség utáni adózás, de a példád nem életszerű..."
Az nem életszer, hogy majd a nav számonkéri, miből csináltam néhány nagybavsárlást a tescoban tavaly. Az hogy valaki közmunkásként feltesz egyhavi fizetést, majd mikor néhány ezerszerese lesz vesz egy vidéki kastélyt, életszerubb példa mint az elöző. a bitoin messze nem csak duplázodott eddig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!