1/25 anonim válasza:
Túl bonyolult az egész. Nem értek hozzá. Félek, hogy atvernek.
2/25 anonim válasza:
Nem tudtam, hogy kötelező bitcoint venni.
Saját cégemben jobban bízok.
3/25 anonim válasza:
Nincs penzem, solanat vettem minden penzemre fel eve
4/25 anonim válasza:
Nem tartanék számomra nagyobb mennyiségű pénzt olyan platformon, amin ha egyik napról a másikra eltűnne, vagy nem tudnék valami oknál fogva hozzájutni, akkor gyakorlatilag a jó isten tudja, hogy kihez fordulhatnék jogorvoslatért, aki kompetens intézkedő szerv lenne.
5/25 anonim válasza:
Pontosan ezert jo a bitcoin 4es, en pont ezert tartom, a matematika es a kod az ami garantal mindent. Na meg a bányászok penz ehsege :) jol kivan ez talalva, mindenki erdekelt abban hogy mukodjon
6/25 anonim válasza:
Semmi nem garantál semmit, ha a platform egyszer csak befagyaszt mindent.
7/25 anonim válasza:
Mert nem érdekel ez a kamu pénz és a lufi, ami most vele van, majd megszívják, aki vett :)
8/25 anonim válasza:
Az mindent elmond a te es a tobbiek hozza nem erteserol hogy az 5 os valasozm 0ra ertekeltek :)
Platform befagyasztas :)) oszinten ha 1 orat olvasnal a temarol legalabb egy ertelmes ellen ervet tudnal irni...
9/25 A kérdező kommentje:
Életemben nem hallottam ilyet hogy platform befagyasztás. Feltörni kripto tőzsdét feltudnak, pl ha jól tudom binancen megtörtént, de vissza térítették 100%-ot. És ezért érdemes pl ledgeren vagy trezoron tartani. Azt érdekes lenne ha befagyasztaná valaki.
2021. nov. 23. 20:24
10/25 A kérdező kommentje:
#8 Majd egyszer rájönnek :))
2021. nov. 23. 20:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!