Tényleg akkora szívás vállalkozni? Vállalkozni tervezek de a Becsületnepper kicsit elvette a kedvemet.
Figyelt kérdés
Én is szeretnék használtautókkal foglalkozni, minden megvan hozzá, tőke, telek, tapasztalat. De sokat osztottam szoroztam és nem tudom hogy lehet kitermelni ezt a sok járulékot, adót. Most láttam a Becsületnepper videóját hogy elvették a p rendszámát egy adminisztrációs hiba miatt. A p rendszám a legfontosabb munkaeszköze, elvették mindhármat, plusz 900 000 ft büntetés, plusz a kft mellett csinálni kellett egy egyéni vállalkozást, plusz az emberét 2 helyre is be kell most jelentenie. Nekem a semmiért egy ilyen büntetés azonnal csődöt okozna az elején de lehet 4-5 éves cég sem bírná elviselni. Így semmi értelme vállalkozni.2021. okt. 21. 16:37
1/5 anonim válasza:
Én is láttam a videóját. Nem egyszerű, az biztos.
2/5 anonim válasza:
Ne vonj le messzemenő következtetést egy videóból, mivel nem ismerjük a részleteket. Én kb 7-8 autókereskedőnek könyvelek már hosszú évek óta. Ellenőrzések mindig vannak, de büntetés (pláne ilyen horderejű) még egyáltalán nem volt. Igen, oda kell figyelni a részletekre, igen van benne kockázat, de messze sem lehetetlen.
3/5 anonim válasza:
Ha egy 4-5 éves vállalkozás nem tud lenyelni egy 1 milliós valamit, akkor ez már csak a kegyelemdöfés volt.
Akkor éri meg vállalkozni, ha van fizetőképes piaci kereslet. Biztosan vannak területek, amiken már csak hajszálnyi profit van, ilyen területen nem éri meg belevágni.
4/5 anonim válasza:
Van több terület is ahol megéri, meg van ahol nem.
Aki vállalkozik az szeresse a negatív velejáróval együtt is a tevékenységet amit csinál.
5/5 anonim válasza:
amúgy nem, nem ekkora szívás. Jól kell választani tevékenységet és piacot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!