Nagy szivas a belvarosbol kijarni Dunaharasztiba dolgozni?
Mostani munkahelyem 40p BKV-val, de lehet hogy elkoltoznek egy uj telephelyre ahova értelemszerűen eselytelen lesz bkv-val jarni, mert masfel ora minimum.
Eleg jol keresek most de most ha a koltozes miatt vennem kell egy kocsit ~2 millioert, es fenntartani, akkor a bérelőnyöm elvész es engem abszolut nem erdekel a vezetes, mondjuk epp van jogosítványom Bar kocsival papiron szinten 40 perc lemenni.
Koltozni nem fogok mert van sajat lakom ami az otthonom. Tudom hogy manapsag a legtobb fiatal albirol albira koltozik de nekem ez tenylegesen az otthonom.
Versenytilalom miatt nem tudok menni olyan helyekre ahol a legjobban fizetnenek (konkurencia), bar ha visszafizetem a versenytilalmi penzt akkor kb ott vagyok mintha kocsit kellene venni.
A versenytilalmi kompenzációból és más munkából simán ki lehet húzni azt az 1-2 évet, ami köt.
Lehet tanulni valamit akár tanácsadásra vállalkozást csinálni (ha nem tiltja a vtm).
igen ez megtörtént
elottem sok embernek total kamuba irtak be h 2 ev meg 3 ev (2 ev lehet max azert is en szoltam eloszor) es nem volt kulon emlitve sem h ezert penz jar
utana megprobalkoztak azzal h a meglevo fizeteseket szetszedtek a versenytilalmira meg a fizetesre effektiv bercsokkentest letrehozva
en ezt nem hagytam es elertem egy 30 szazalekos emelest meg azota masik 15 szazalekot is
a versenytilalmi ellentetelezest tovabbra is adjak hiaba lejart a hatalya
sajnos igy mar nem megkerulheto
Igen, így akkor valóban megvan az ellentételezés.
Figyelj, meglátod milyen oda kijárni, aztán még mindig tudsz úgy dönteni, hogy keresel másik helyet.
Nem tudom mi a szakmád, mennyire vagy penge, de lehet találni olyan munkáltatót, aki kifizeti a kötbért helyetted. Senior szakembereknél ez nem ritka.
ja teljesen eletszeru h napi 3 ora szabadidom legyen
mondhatjuk h penge vagyok a szakmaban, de azert hogy kifizessenek ellentetelezest hat nem tudom
max ugy fizetnek ki h megeskuszom h nem hagyom ott oket
amugy ez a versenytilalmi dolog egy igazan nagy magyarizmus
nem veszi eszre az aki rákényszeríteni az alkalmazottra hogy ezzel az egesz iparag fejlodeset veti vissza
ok csak azt latjak benne hogy elviszem a tudast es az ugyfeleket meg az uzletet
azt nem latjak benne hogy ha mashol teszek hozza az iparaghoz amitol az fejlodik es ez uj uzleti lehetoseget hoz letre nekik is.
raadasul csak ket evre szol a versenytilalom, a titoktartas meg 5 evre tehat az egesz nem vedi semmitol a ceget csak es kizarolag a munkavallalot szopatja be
aki ilyen 2-5 evekre gondolkodik cegvezetokent....hat nem is tudom
természetesen a vezeto beosztasuaknak nincs versenytilalom mert nem irjak ala, de nekem 27 evesen nem volt meg akkora rahatasom
hat nem tudom az anyacegnel volt olyan h felvettek valakit akinek a felesege a konkurencianal dolgozott es ez par honap utan derult ki es fizettek az illetonek h lepjen le inkabb
meg az anyacegnel nincs versenytilalom sem
(avagy joleti allam)
volt olyan vezeto aki pingpong modjara jott ment a konkurenciát között es nem volt problema
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!