Nagy szivas a belvarosbol kijarni Dunaharasztiba dolgozni?
Mostani munkahelyem 40p BKV-val, de lehet hogy elkoltoznek egy uj telephelyre ahova értelemszerűen eselytelen lesz bkv-val jarni, mert masfel ora minimum.
Eleg jol keresek most de most ha a koltozes miatt vennem kell egy kocsit ~2 millioert, es fenntartani, akkor a bérelőnyöm elvész es engem abszolut nem erdekel a vezetes, mondjuk epp van jogosítványom Bar kocsival papiron szinten 40 perc lemenni.
Koltozni nem fogok mert van sajat lakom ami az otthonom. Tudom hogy manapsag a legtobb fiatal albirol albira koltozik de nekem ez tenylegesen az otthonom.
Versenytilalom miatt nem tudok menni olyan helyekre ahol a legjobban fizetnenek (konkurencia), bar ha visszafizetem a versenytilalmi penzt akkor kb ott vagyok mintha kocsit kellene venni.
Honnan jarnal ki oda? Sok olyan utvonal van ami csucsforgalomban relative jol jarhato, mivel forgalommal "szemben" mesz. Obuda-Rakospalota pl Ujpesten keresztul 15-20 perc reggel, vissza szinten. Kifele a Vaci es Foti vegig ures reggel, hazafele forditva.
Napi 30km ingazashoz nem kell 2 millios auto. Oszd el harommal es meg vagy.
oke akkor 800ezerert egy tragacs csak auert h munkaba jarhassak
egyébként halleren keresztul kellene menni vagy nagykorut utana meg soroksarin le
Az nem veszes tav, a soroksari kifele reggel jarhato. Delutan pedig visszafele.
Nem tudom honnan jon ez a sztereotipia hogy 800-ert tragacsot kapsz. Egy 2000-2005 kozott gyartott auto ami muszakilag rendben van, valoszinuleg tovabb el fog menni komolyabb meghibasodas nelkul mint egy 2010-15 kozotti gep. Minel dragabb autot veszel annal dragabb fenntartani.
Inkabb elengedem a temat. 🙂
szoktunk menni kocsival a soroksarin delutan es nem egy leanyalom, szerintem kinlodas
reggel a fiumei kinlodas ugyszinten
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!