Egyetem mellett hogyan kezdhetném el a saját kis vállalkozásomat? Ti hogyan vágtatok bele?
Egy elég nehéz mérnöki szakon tanulok, vagyis pontosabban az a "nehéz" az egészben, hogy rengeteg órám van egy héten, folytonos a számonkérés (házik, zh-k), így nagyon kevés időm marad bármilyen hobbiba is mélyebben elmerülni.
Nagyon imádok sütni, desszereteket készíteni, és lenne is időm heti 1-2x erre. Viszont mivel koliban lakom, nagyon távol az otthonomtól, nincs aki rajtam kívül megegye a finomságokat, a kolitársaimnak meg nem akarok csak úgy ingyen adni, mert azért egy elég szűkös pénzkeretből kell gazdálkodnom nekem is, és még így is extra költségnek számít a sütikészítés. Arra gondoltam valamilyen módon eladhatnám a koliban vagy egyetemen a finomságokat, amiket készítek, de nem tudom hogyan kezdjem... Nem akarom lehúzni a kolis ismerőseimet meg csoporttársaimat, és szívesen adnék nekik a sütikből, de tényleg szükségem lenne arra, hogy legalább az elkészítés ára visszajöjjön. Meg igazából ez lehetne egy kis süti-business kezdete is.
Saját tapasztalatokra, tanácsokra vagyok kíváncsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!