Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Munka mellett van vállalkozásod?

Munka mellett van vállalkozásod?

Figyelt kérdés
Példák érdekelnének van e itt olyan, aki munka mellett vállalkozó. Hogyan csinálja, mivel jár, mit csinál. Akár privátba is, ha nem publikus.
2017. máj. 5. 19:02
 1/2 anonim ***** válasza:
nincs, de szeretnék egyet..
2017. máj. 5. 20:18
 2/2 anonim ***** válasza:
8 órás informatikus állás mellett kezdtem egyéni vállalkozást webfejlesztőként, már nem vagyok alkalmazott, főállású egyéni vállalkozó vagyok. KATA adózás esetén most havi 50 ezer Ft az adó, de munkahely mellett ez csak a fele. Nyilván nem kis előny, hogy (heti min.40 órás) munkahely mellett kevesebb adót kell fizetni, de a vállalkozásra fordítható idő is kevesebb. De a vállalkozói élet ilyen, amikor az ember a kezébe veszi a sorsát, akkor számolni kell azzal, hogy nem lesznek szabad hétvégék és túl sok szabadidő sem. De törekedni kell arra, hogy legyen magánélet is és úgy alakítani a dolgokat, hogy kiszervezni minél több feladatot idővel, hogy ne évtizedeken át tartó éjjel-nappal robot legyen belőle, hanem végül már csak azt csináld a vállalkozásban amit szeretsz és pl. a számlázást, ügyfélszolgálatot, marketinget, stb. másra hagyod, vagy akár csak felügyeled az egészet mindössze.
2017. máj. 8. 09:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!