Hogy sikerült beindítanotok a webáruházatokban a rendeléseket?
Nem olyan válaszokat várok, hogy felesleges webáruházat csinálni, satöbbi, nem ez a kérdés.
Hanem az, hogy nulláról indulva milyen módszerekkel értétek el, hogy emberek vásároljanak az oldalatokon?
Mondjuk olyan terméket vagy szolgáltatást kell árulni amire kapnak az emberek.
Akkor már csak egy pofás oldal kell és meghirdetni az elején itt ott amott...
Kevés termék vagy 1 termék esetén nagy jó termék kell, aminél van piac és aminél kevés a konkurencia. Ami kb abból él hogy meglátja a vevő a hirdetést és "wáo, ilyet még nem láttam, kell nekem és azonnal megveszi".. aztán kiég a termék és kereshetsz újat.
Én vagy 15-20 terméket teszteltem le (ami külföldön ment), ezekből veszteséggel szálltam ki a végén. Fizetett hirdetés mocsok drága volt. 25 Ft alá nem sikerült levinni a kattintási költséget, max cikkeknél, onnan meg nem mentek tovább az emberek. Meg utólag tudom, hogy a termékek is gagyi kínai sz@rok voltak.. nem volt rá igazi kereslet, nem volt miért megvennie az embereknek.
Most átálltam a tömegtermékek jutalékos értékesítésére és fizetett hirdetés helyett inkább a lassabb keresőoptimalizálással próbálkozom. Eddig több sikert könyvelhetek el ezzel, mint ez egész fizetett hirdetéses webshopozással együtt és jobban is élvezem, hogy jön a pénz, minthogy megy napi szinten a hirdetésekre.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!